Merhaba anneler 19.09 pazar Sabah mı saat 6 da uykumdan bir migde yanmasıyla uyandım acı su geldi ağzıma mutfağa gttm bı süt iceyim dedim baktm bı kasilma geldi Allah Allah dedim önemsemedim sonra yatağa döndüm tekrar baktm birdaha kasıldı kasıklarım aha dedim ögun bugün kalk Kübra salona geldim 15 dk da bir geliyor saat 7 oldu eşimi uyandirdm ben duşa giriyorum bebek geliyor dedim suya girdim 10 dk kaldım kaynanamı cagrdm evde oğlum var o geldi sancılar çok sıklaştı 5 dk da bir ama kısa süreli inanamiorum bukadar çabuk siklasmasina gidelim dedik arabaya bindim 7.30 da 7.40 da hastanenin kapısındaydim kapıda bir sancı girdi asonsorde bir sancı girdi en son cataldaydim ebe muayne edelim dedi bı baktı ki 8 cm doguruyosun Kübra dedi üstümdeki elbisemi siyirmalari doktorun tesadüfen hastaneye gelmesi koşa koşa dogumhaneye girmesi damaryolumun bile acilamadan doktorun eldivenin zar zor takmasyla bir anda bebeğin doğdu arkadaşlar herkez okdr hızlı olduki bebegi kucağına verdiler hala inanamiorum Dogdu dmi nasıl olur DHA şimdi geldik diorum eşim kapıda şaşkın kimse doğuma yetişemedi annem geldiğinde bebek doğmuştu 😂😂🤲🤲 Allah herkeze böyle doğum nasip etsin ben hiç çekmedim bir anda oldu herşey inşallah sizlerde çekmezsiniz ama diyeceğim en kötü şey dikişler beni en zorlayan şuan hayattan bezdiren tek şey inşallah oda iyileşir en kısa zamanda hepinze hayrlı doğumlar ben aranızdan ayrılıyorum 🥰♥️👋👋👍