Gul1305 Merhaba ikinci doğumun ilk suni sancı ile 42 haftada doğum yaptım şimdi 38 haftamday bacaklarım uyuşuyor belim agriyor ve çok fazla akıntım var iki günden beri de sürekli alt tarafımda baskı hissediyorum doğumun yaklaştığına mi işaret acaba bunlar
Gull_94 Gul1305 akıntınız artar evet dogum yaklastıkca bagırsaklarda yumusama oldugundan kabızlık azalması veya ıshal olmasıda belırtı sayılır en belırgın dersenız klıse ama duzenlı gelen sancılardır onu mutlaka ayırt edersınız zAten kasılma kramp sızı seklınde olacaklar ben baskı hıssı ysamadım genelde agrılarla anladım dogum baslangıcını
Gul1305 Gull_94 ya bazılarında sancı olmadan direk suyu geliyormuş ilk doğumla aynı olmaz dediler korkmuyor değilim öyle olsa hastane 45 dk uzaklıkta evimize bebeğime bi sıkıntı olur mu ki
Gull_94 Gul1305 su gelmesınde Zaten evde beklemek olmaz dırekt hastanye gıtmenjz lazm ama benım suyum hep dogum da geldı acılma epey varken 💁🏻♀️Ona ragmen bıle dogum hemen gerceklesmıyo yanı surenız yıne yetıo ama enfeksıyon olsmamsı adına kı o da hemen olmaz dıye dusunuyorm hastanye gıtmek gerek erkenden
Gul1305 Gull_94 teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk kızım inatciydi gelmek bilmedi karnımda enfeksiyon kapmıştı insallah bu prensesim öyle olmaz ablası bizi çok üzmüştü bir hafta yoğun bakım kapısında bekledik
Gull_94 Gul1305 gecmıs olsun 🙏🏻Her dogum farklı her bebek farklı oldugu gıbı ınsallah daha kolay sorunsuz sekılde alırsınız kucagınıza🙏🏻Kendı sancınzdanda korkmayın endıselenmeyın ıkıncı dogumunuz oldgundna sancı sonrasını zaten bılıyosnuz oncesıdnede zaten belırtıler anlasılır oluyo🙏🏻