Sinemyurteri11 38+3 selamlar heycan dorukta bebişimi bekliyorum peki sizin kac haftalık guzel anneler 💗🙏
Alev16 Sinemyurteri11 37+6 olduk ne gelen var ne giden 😳 dogum pozisyonunu almış ara ara bel agrılarım oluyor sadece.
Eda-5807 Sinemyurteri11 37+6 haftalığım son 16 günüm var ama bızde acılmada yok tık da yok bakalım beklıyoruz
Gamzegamze49 Sinemyurteri11 kız benimde 38+5 senin kız mı?kızlar erken gelirmiş benim erkek geç gelecek belli
Neclam321 Beyza00_ Gelirsin Allah’ın izni ile Zaman gecmiyormus gibi gelir O haftalarda sonra bir bakmışsın sonlara yaklaştın🥰👍
sdme2- Yaa bu da benim üçüncü hamileliğim diğer ikisi kürtajdı.. ama çok mutluyum çok şükür ki kan sulandırıcı sayesinde bu aya kadar geldik 4.5 aylığız bizde teyzeleri hepimizin bebişlerine maşallahhh diyelimm🙇💜
Aselinannesi31 Bizde 23 haftaligiz sanki takildi kaldi 20 lo haftalarda a benim de bu aralar nedense cok bel agrim oluyor ve karnim cok sertlesiyor
Fasulyeninannesi1 Gece gece evin onunden dur yoksa sikarim diyen kosan adamlar gecti. Dun uygulamada bebe bu haftada ani durumlarda kollarini kaldirir refleks hareketi yapar diyordu kesin garibim ilk refleksini verdi 😁