OOzge25 Sude-96 bi de her doğuma girip selfie çekiyor Allah bilir ondan da ücret alıyorlardır 😂 aynen aynen kliplerini ve fotoğraflarını bende beğenmedim.
Sude-96 OOzge25 kesinlikle hoş değil 👍 bakalım artık inşallah mecbur bırakmazlar sen kaç haftalık oldun ? Ziyaretçi refakatçi mevzularını konuştun mu ?
Sude-96 Busra333 yaa çok kalp 💓 Leyla çok güzel bir isim anlamı da öyle bayılıyorum 👼🏻 Klasik olması ayrı bir artı puan 🥰 yaşasın leyloşlarımız güzel kızlarımız ❤️❤️
Busra333 Sude-96 kesinlikle canım. Bence çok asil. Seninle aynı fikirdeyim lina liva Asel vs koyanlara saygım var tabi ama eski güzel isimler kulaga çok hoş geliyor 💖 seninde leyloşun saglıkla gelsin insallah 😊
Gmzsf Sude-96 sahra ve sara çok hosuma gidiyo anlamıda güzel saranın kızımız olsa koyucaktık ama erkek olucak yaman koyucaz sanıtım 😂
Sude-96 Tugbamete kesinlikle herkesin hayalidir o 🙏🏻 Bence çok çok güzel olmuş kardeş çok güzel birşey birbirlerine en güzel miras onlar ❤️ Ablam iyi ki var tek başıma olmak asla istemezdim o yüzden kesinlikle bir kardeş isterim kızıma da 🙏🏻 İki candır 😂
Sude-96 Busra333 kesinlikle 🙏🏻❤️ Sende sağlıkla kucağına al inşallah çok az kalmış kavuşmanıza umarım Kolay bi doğum olur 🙏🏻🙏🏻
Gmzsf Sude-96 teşekkür ederim :)) gönlünüzden hangi ismi istiyosanız kesinlikle onu koymalısınız güneşde bu arada çok güzel bi isim
Sude-96 OOzge25 27+0 olduk bizde bugün ❤️ Çok yakın olur doğumlarımız herhalde bende konuşmadım henüz doğum yaklaşınca soracağım
Sude-96 OOzge25 hayır eşim 96lı 😂 bende alışkanlık onun doğum tarihini kullanmak galiba 😂 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Senatkr Kızım için Sare ve Neva arasında kaldım ben de 🤔 fikir belirtirseniz sevinirim🤗 abisi Yusuf Taha
Senatkr Sude-96 Nevra Neva Meva çok çeşidi var aslında 😅 ben de Kızım olursa sare diyodum kaç senedir sıkıldım herhalde