HavvaKork Tugbamete vallahi aynen öyle çok zor isim bulmak yani çok kullanılan bi isim olmasın diyorum aden veya Elyesa istiyorum sizce çok mu klasik oldu artık bu isimler 🤦🏼♀️
OOzge25 Sude-96 140-200 arası tanı koyulmuyor. İkinci yükleme yapılıyor. Benim de153 çıktığı için 100 gramlık ikinci yükleme yapıldı. İnşallah sende bir şey çıkmaz.
Dlkkoge Askiletotomsu birinin beğendiği isme kötü demek ne kadar doğru??? Siz beğenmiyor olabilirsininiz ve güneş güzelmi diye sormadı arkadaş 🤔
Sude-96 Dlkkoge bazı insanlar böyle işte halbuki güzellik göreceli bir kavram herşeyden önce ama işte 😂
Tugbamete Sude-96 tam tersi erkekti Yağız olcaktı bide adı kız çıktı 🙈🙈 Yağız delikanlı dedik ters köşe olduk 😂
Dlkkoge Sude-96 bu arada benim kızımın adı asel 2bucuk yaşında halbuki ismi bulduğumda hiç duymamıştım şuan gerçekten heryer asel😐
Sude-96 OOzge25 doktor yaparsa çıkmaz umarım 😂 ben hala çok pişamının hastane seçimimden dolayı. Dışardan fotoğrafçı sokabiliyormıyuz bilgin var mı
OOzge25 Sude-96 kan almadaki hemşirenin tutumundan memnun değilim bende. Sağlıkçı olmama rağmen eleştirel tavırları var. Fotoğrafçı hakkında da hiçbir bilgim yok. Hep eda arıkanı görüyorum fotoğraflarda. O da livin kendi fotoğrafçısı sanırım
Sude-96 Dlkkoge evet bende 3 sene önce bu kısmetse olurda ki Nur koymuştu sağlam fanıydım o programın 😂 ilk onda duymuştum ve gerçekten tuhaf gelmişti nerden bulmuşlar falan diye düşünmüştüm bu sene çok popi oldu gerçekten
ikinciyegebe25 Sude-96 kızımın adını Mercan koyduk soyadı Bal.Şimdi nasipse oğlum olcak Güneş unisex olduğundan ben de oğluma koyacağım Ferman Güneş Bal
Sude-96 ikinciyegebe25 mercan ve güneş çok güzel olur ikisinin ismi birlikte 👍 erkeklerde çok güzel olur bencede. Sizin soyadı iyimiş bizimki olmuyor 😂