Sude-96 Güneş Işık hahahahha 😂 bi ismi Leyla olacak kızımın ben güneşi çok istiyordum ne olacak böyle 😂 siz neler koydunuz? Asel liya duru falan gibi çok tercih edilen bişey koymak istemiyorum farklı isimler varsa alırım fikir
Dygrd İlk bebek ılgın akşin 2.bebek ilaysu soy ad (bağ ) buda kız olursa dilruba koymak istiyoruz bakalım nasip 🙏🤗
Dlkkoge Askiletotomsu birinin beğendiği isme kötü demek ne kadar doğru??? Siz beğenmiyor olabilirsininiz ve güneş güzelmi diye sormadı arkadaş 🤔
Selinnn96 Askiletotomsu yaptığınız yorum çok yanlıs size göre kötü olsa bile ona güsel gelmiş demek ki koymus herkesin zevki başkadır bu sekilde yazmanız kaba olmus
Dygrd Sude-96 çukur dizisi vardı orda akşin vardı melek gibiydi çok tatlıydı çok hoşuma gidiyordu koymak istedim koydum 🤗
Sude-96 OOzge25 mira da çok kullanılıyor aslında ama çok güzel 👍 erkek isimleri daha kolay bulunuyor gibi ya
OOzge25 Sude-96 erkek isimleri çok klasik aslında. Farklı bi isim yok. Kız isimleri daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana 🤗 bence erkek ismi arıyorsak kız ismi buluyoruz kız ismi arıyorsak erkek ismi buluyoruz 😂
HavvaKork Sude-96 bende erkek ismi arıyorum cinsiyet öğrenmedik ama niyeyse sadece erkek ismi düşünüyorum kesin gibi 😂😂 aden nasıl isim bu arada
Tugbamete HavvaKork Aden unisex olarak kullanılabiliyor fakat aslen kız ismidir arapça köklüdür ve kuranda geçer bende kızıma aden yada adel isimlerini düşünüyordum ama kuzenim benden önce davrandı ve o koydu banada yeni isim bulmak düştü isim koymak çocuk yapmaktan daha zormuş vallahi 🙈🙈
NeeSalman Emdok bizde ilk başta Nil koyacaktık fakat bu sene çok Nil var çevremizde o yüzden bi sıkıldık isimden. Şimdi İdil mi koysak diyoruz, ismin kökenin Türkçe oluşu falan biraz da cezbetti bizi🌸
Sude-96 OOzge25 oda doğru aslında :) ama klasik isimler daha kolay ve güzel geliyor bana ondan öyle diyorum bu yeni türeyen isimleri pek sevemedim açıkçası