aslanreis Busra333 hadi gözün aydın çok geçmişsin olsun bebeğin nasıl nasıl hissediyosun dikiş yerin mi agrıyo spinalden dolayı başın belin falan mı canım
Busra333 aslanreis başım belim hiç agrımuyo cnm ama dikiş yeri nasıl toparlanacak bi kaç güme bilmiyorum sürekli yürüyorum gaz da çıkıyoe ama aynı
Hulyaaaa Busra333 geçmiş olsn cnm Allah analı babalı buyutsun, bizde ssnin doğum tecrübelerini bekliyoruz 🤗
Yesimiko- Busra333 inanır mısın aşırı merak ediyorum hikayeni çünkü senin gibi panik atağın tekiyim. Hadi gözün Aydın atlattın sonunda darısı bizlere inşAllah
aslanreis Busra333 daha çok yeni ama geçicek iyileşicek yürü bol bol ne güzel gazında cıkmıs bak oda bir mesele İyisin iyisin maşallah ☺️
Busra333 Yesimiko- doktor da diyor zaten bana paniksin diye 😄 ssana da muhtemelen direk sakinleştirici yapar belden igne sonrasında ama en güzeli yoksa yapamazdım ben
Busra333 Kelebekkannesi çok şükür iyi ama karaciğerinde ufak bir hmmm adını unuttum bişey var dediler genel cerrah önemli değil ama baktırın dedi çocuk doktoru önemli dedi anlamadık çıkınca başka hastaneye gotrcz🤕
aslanreis Busra333 kızım hiç geçmese 2.yi doguramaz kimse 😃 sabah ola hayır ola en kötü 3 günde geçsin yani ki 3 güne baya toparlamış olursun sakin ol 😃
Kelebekkannesi Busra333 sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 darısı bize yaaa 🥰😍 nasıl duygu neler hissediyorsun
aslanreis Busra333 his kaybı olucak zaten dikişlerinin altında üstünde uyusukmus gibi hissediceksin agrıların gecicek ee bebiş nasıl 😊
elmaliturtamm Busra333 geçmiş olsun 😬🙏🏻 o anı atlatmıssınız ağrı aşamasıda geçecektir onda da panik olmayın artık rahat olun ☺️🙏🏻🙏🏻
elmaliturtamm Busra333 biter biter artık panik manik durumlarını unut önünde yeni bir hayat var bebeğine odaklan bizler güçlü türk kadınlarıyız 💪🏾🤗 hikayeni merak ediyorum ama 😃