Eymeninannesiiiii Kızlar hamile olduğumdan beri şu çiş olayı bitmiyor sürekli sabah akşamları sürekli uyanıyorum sizde öylemisiniz kendimi sidikli gibi hissediyorum artık😀😀
deletedmom2014 Eymeninannesiiiii 25. Haftadayım enfeksiyon var günde 2.5 litre su içiyorum tuvalete taşınmaktan bıktım ☹️
Duy_gu Eymeninannesiiiii bende sabah eşimi yolcu ediyorum sonra wc ihtiyacımı gideriyorum tekrar yatuyırm 10 dk sonra tekrar uyanuyorm😅😅😅😅kaç haftalık sınız
S02_ Eymeninannesiiiii al benden de okadar valla yoruldum gari bide bi anda bastırıyor sanki yarım saattir tutuyormuşum gibi halbuki daha 5 dk önce gitmişimdir nereye kadar böyle olcak bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🚾 🚽
Eymeninannesiiiii deletedmom2014 ay bendede var şimdi krem kullanıyorum ben de 10 haftalığım o enfeksiyon nasıl geçer bilmiyorum
ayse12211 deletedmom2014 bende 22 haftalık hamileyim bende de enfeksiyon var. Ama ben sizin kadar çok su içmiyorum. Unutuyorum.
deletedmom2014 Eymeninannesiiiii Ben ilac kullandım tamamen geçmedi en son gittiğimde enfeksiyon var ama az demişlerdi bol su içmeye dikkat edin ☺️
keskin0072 Eymeninannesiiiii bol su için çamaşırlarınızı yüksek derece de yıkayın ama yumuşatıcı eklemeyin ve pamuklu giyinin gün içinde en az 3 kez değişin lavabo sonrası da özel bölgenizi tamamen kurutun nemli bile kalmasın
deletedmom2014 ayse12211 1-2 gündür havalar serindi. Günde 1 litre su içtim böbreklerim ağrımaya başladı enfeksiyon ilerliyor gibi geldi çünkü bu şikayetle acillik olmuştum enfeksiyon yüksek çıkmıştı . Su içmeye devam ettikçe ağrım geçti. Su içmeyi sakın ihmal etmeyin enfeksiyon cok hızlı ilerliyor ☹️ Kendimi su içmeye zorluyorum tiksindim iyice 🙊 Suyu çok içince de tuvaletten çıkamıyorum
deletedmom2014 Eymeninannesiiiii Günde en az 1.5 en çok 3 litre su içiyorum. Yoğurt ayran vs çok tüketiyorum. Geçmek bilmiyor ☹️
ayse12211 deletedmom2014 bende fitil kullanıyorum şu an akıntım baya azaldı. Bende su içeyim belki tamamen geçer. Bu aralar baş ağrımda başladı
Busrabaksii Şuanda tuvaletten yazan 16 haftalık hamişim hayat bazen çok zor geceleri geç uyuyorum eşim uyuduktan sonra klozette oturmayı tercih ediyorum çünkü yatak odasına gidene kadar tekrar geliyor ve günde 3-4 litreyi çok rahat içiyorum 😂
prensesimveannesi Eymeninannesiiiii şuan gece saat 2.35 nerdeyse altıma yapacaktım uykumda zor yetiştim 😂😂😂
Semy Eymeninannesiiiii 30 haftaya girdim bu gece. Artık ne uyku var ne bişey. Mesanem sürekli dolu gibi. Mahvediyor 🤦🏻♀️