Sevimlianne_adayi Asli0611 evet canım sorun yok dış gebelikten sonra kalamadım ama bence stresten her ay düşünmekten kalamadım
Asli0611 Sevimlianne_adayi stres bitiriyor umutlarımızı zaten ben de hem sabırsızlık hem stres adetime 8 gün kala normal test yaptım ya şaka gibi şuan o kadar gülüyorumki kendime😅😅
mom130 Asli0611 benim de gecikmem 14. Günde ve sadece dört gün önce üç günlük bir bordo renginde mukus gibi akıntı yaşadım o kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum
Asli0611 Emineyavuz_53 ayy sabahları pert oluyorum ya 2 yasında oğlan var kuduruk sabahları güne yorgun uyanıyorum desem yeridir anca uykudan önce ilişki yaşayabilşyoruz🙈🙈 ama bu gönderdiğiniz linki kaydettim üstten inceledim baya güzel gösteriyor takvimi
Emineyavuz_53 Asli0611 benimde 20 aylık kızım var 30 haftalık da gebeyim çok iyi anlıyorum zor ama güzel Ne yapayım ♥️ ama sabah olması çok etkili ben cinsiyeti bile belirledim.2. de tam yumurta günü sabahına getirdim 😃
mom130 Asli0611 test kafa karıştırıcı e nabizda sonuç 5.3 yazıyor ama hastanenin sonucunda hormon testi de yapılmıştı beta HCG sonuç <5.3 yazıyor anlamadım. Doktora sonucum 5.3 çıkmış dedim olabilir ama negatif bu dedi
Asli0611 Emineyavuz_53 hadi canııım cinsiyeti bile 🤯🤯 denerim o zaman kız bebiş için 2 gün sıkarım valla dişimi ne yapayım🤪
Asli0611 Umutduru yaa.. 😔😔 ama olsun be en azından asla olmama gibi bi durum söz konusu değil umut ışığı var yani ellerimizi açıp birbirimiz için dua edeceğim artık🙏🏻🙏🏻
Emineyavuz_53 Asli0611 benimde kızım vardı dedim çeşit olsun bı de oğlum olsun ama elimde olsa imkanlar el verse bı kız daha yaparim . Allah’ım her isteyene nasip.etsin .. pembe olanlar kız çocuğu
Asli0611 Emineyavuz_53 evett altta açıklaması yazıyor allahta biliyor ya çok istiyorum kız cocuğu çoookkkk💖💖💖🌸
Emineyavuz_53 Asli0611 benim kız kardeşim bayıldı geçen aylarda kahvaltıda Dr a gittik kan verdik 0.1 çıktı dedi gebelik yok Dr . 1 hafta sonra kız idrar teski yaptı hamile . Şu an 12 haftalık bence çok yenisyse bidaha kan vermekte fayda var