Asli0611 Bu ayda nasip kısmet olmadı diye düşünüyorum adetime gece 12yi geçmesiyle 1 gün kaldı ama hiç bir belirtim yok🤷🏻♀️
Kubranur1234 Meryemtolga canım benimde bu ay adet belirtilerinin aynısı bardı hergün adet sancısı çektim 3. Günü test yaptım pozitif şuan 4+5 günlük olduk hala adet sancısı gibi sancı giriyor
Asli0611 Ftmsgr her zaman için hayırlısını diliyorum ama işte bazen o kadar uç noktalarda yaşıyorum ki umutsuzluğu fazla evhamlı biriyim hiç sevmediğim şey akışına bırak yani nolcak dimi? 😅
Asli0611 bebeklibirisi sabahtan göğüslerimde şişlik bi hassaslıl başladı bir kaç gündür de şişliğim var kesin ben adet olucam 🤨
Nazendehanim Hiç öyle düşünüp moralinizi bozmayın iki gebelik geçirdim ilkinde kalp atışı durdu ikincisinde yani şu an boş gebelik dendi , gelecek olan hayırla sağlıkla gelsin 🌸
Asli0611 Nazendehanim tabi ki öncelik sağlıklı olması herşeyden önce olmuyorsa da allahtan yani 1 kere oldu hamileliğim 23 aylık bi oğlum var 2. Neden olmasın sadece sabır işte herşeyin başı sabır
Asli0611 bebeklibirisi adetime 7 gün kala erken gebelik yaptım negatifti 5 gün kala da apandisit şüphesi ile doktora gittim kan testinde beta hcg değeri 2 cıktı yoktur diye umudu kestim
Asli0611 Emineyavuz_53 yok hayır normal yollarda deniyoruz zaten 2 aydır deniyorduk 3. Aya kısmet olur inşallah
poncikveannesii Asli0611 bir nebze olsun teselli etmek için yazıyorum inanın öyle bir anda geliyor ki asla beklemediğiniz bir an oluyor şu an sanki imkansız gibi o duyguyu hiç tatmycak hiç bilmeyecek kadar uzak geliyor çok yaşadım çok ağladım ama oldğu zaman şok oldum zerrre inanmadığım bi süreçti ve şunu anladım Allah en uygun zamanda veriyor o müjdeyi belki bir gün bir hafta bir ay bir yıl sonra o hiç belli olmuyor inşallah en kısa zamanda olur 🤲
Asli0611 poncikveannesii ne güzel umut oluyorsun sizlere ❤️ İnşallah.. her karanlık gecenin elbet bir güneşli sabahı vardır🌸
Meryemtolga Asli0611 benim hep duzensizdir bir yil icinde ortalama iki yada uc ay duzenli oluyor . Doktora gittim baktirdim kan testi hormon ultrason vs herhangi birsey cikmadi. Bu ay sonu tekrar gidecegim.
Eylul47 Asli0611 gebe kalincada adet ağırlari gibi sancılar çekiyorsun ben bı hafta geciktim, ve göğüs şişkinligi adet sancilarini bire bir cekiyordum ve o hafta içerisinde test yaptım pozitif çıktı..
poncikveannesii Asli0611 İnşallah siz Allah’tan umudunuz kesmeyin yeter en güzel vakitte gelecektir 🥰
Asli0611 Emineyavuz_53 hayır henüz başlamadım kullanmalı mıyım yardımcı olacağını sanmıyorum gebelik için ama.. kullanmayı da düşünüyorım açıkçası testte pozitifi gördüğüm an başlarım demiştim