Mucizecim HavvaKork benimde hiç belirtim yoktu aynı şeyleri düşünüyordum hep ama ne büyük rahatlikmis suan yine hamileyim bir hafta kadar midem bulandı berbat biseymis
Zelihaa123 HavvaKork bende hicbisey hissetmiyodum 17 haftaligim daha yeni yeni bi kipirdama oluyo oda daha 2 gundur benimde kusma vb seyler olmadi
canoldunbebegim Yok canım hiç bişey olmaz bende senin gibiydim halada öyleyim 19-20 haftalık olduk daha yeni minik minik hareket hissediyorum bide bel ağrılarım başladı. O kadar ama senin haftalarında kasık ağrılarım olurdu öyle
OOzge25 HavvaKork bence çok şanslısınız. 16.haftama kadar mide bulantım oldu o kadar bulantıya rağmen 3-4 kere kusabilmiştim. Keyfini çıkarın bu durumun 😇 bebeğiniz daha çok minik hareketlerini hissetmeyebilirsiniz. Doktorlar bu dönemlerde bi risk yoksa eğer ayda 1 muayeneyi uygun görüyorlar
HavvaKork OOzge25 doktor normalde iki haftada bir çağırıyo iki kere gittim ikisindede iki dakika bile bakmadan iyi sağlıklı dedi normalde bütün doktorlar bu kadar mı bakıyoki
OOzge25 HavvaKork benim ultrson muayenelerim uzun sürüyor. Hatta doktorum değişti. Yeni doktorum çok daha uzun bakıyor. İsterseniz doktor değişikliği yapın içiniz rahat etsin
seda60 HavvaKork benim ablamda öyleydi sanki hamile değilmiş gibiydi çok özenmiştim mide bulantısı çok kötü ben öyleyim kötü geçiyor şanslısınız mideniz bulanmıyor