duygudoga Anneler son 8günüm kaldı ama içimde nedenae bi korku var bebeğimde şuana kadar bir sağlık problemi çıkmadı ama ben korkuyorum sağlıksız olacak diye boşuna stres yapıyorum ama kendımı sakinleştiremiyorum 😥
Masli duygudoga benim 2 günüm kaldı ilk bebeğim sezeryan olacam cuma sabahı inşallah panikteyim aklıma birton senaryolar geliyor ama sonra dua ediyorum azalıyor korkularım sende dua et iyi gelir inşallah
Duy_gu duygudoga lütfen strese girme annesi bebeğe yansımasın canım hep güzel düşün inşallah alırsın sağ salim kucağına 🌼
Bynkelebek Aklına kötü şeyler getirme İnşirah süresi dinle bol bol Rabb’im bı avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻💕
duygudoga Melegim34 inşallah Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin tek isteğim bu
Melegim34 duygudoga insallah canım endişe edip kendine eziyet etme son günleri sonuç olarak ne gelirse rabbim den o her zaman herşeyin en iyisini bilir yapar hayırlısını dile senin üzülüp endise etmen hiç bişeyi değiştirmez ilerde bu düşündükleri ni düşünüp kendine kızarsın sonra dua ni et uyu bence 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️