Dün akşam gece 1 de sancım geldi ilk başta 1 saat arayla geliyordu sonra sabah saat 6 ya kadar 5 dk ya kadar gelmeye başladı hemen eşimle hastaneye gittik devlet hastanesine gidiyorum bu arada neyse nts ye bağladılar ve çok şiddetli sancılarım çıktı doğum sancıların gelmiş dediler ve 3 defa alttan muayene ettiler canım çıktı resmen sonra hiçbişey yokmuş gibi sen git bişey olursa gel dediler hastaneden çıktım ama duramıyorum sancıdan ağlıyorum neyse ben eve geldim sıcak bi duş aldım pembemsi bi kanamam gelmiş Altan muayene ederken zorladıkları için sanırım neyse sonra geri geldim tekrar nts ye bağladılar sancıların sabaha göre azalmış dediler ve gene alltan muayene 4 cm açıklık var dediler pembemsi bi kanamam olduğunu söyledim ve o senin nişanın dediler sen git böyle sürekli gelirsen sürekli alltan muayene ederler canın çok acır dedi ve saat 4 ten beri evdeyim sıcak duş alıyorum ama bezen ara ara geliyor sancım ama gittiğim zaman sürekli de alltan muayene edip geri gönderiyorlar sancın sıklaşınca gel dediler sizce napmalıyım özel çok pahalı olduğu için develere gitmek zorundayım 😔