Hanzademerve KUBRA3468 ayy şimdi uyucaktım bi bakayım dedim tele sorunu gördüm biraz önce sağdaydım çok acı hissettim en rahatı sol ve sırt üstü😙😙😙
KUBRA3468 Nzr06 bnde de öyle ama bı sure snr istemsizce dönmek istiyor 😂rahat edemiyor demekki içerde
rabiamustafa Hanzademerve kesinlikle sol ve sırt üstü sağıma yattığımda kalp atışım hızlanıyo hevesim kesilir gibi oluyo sizinde varmı böyle sıkıntınız sağ tarafta+bebişin cinsiyet nedir?😊
Nzr06 Ya anneler idrar kesemde baskı çok var şişio sürekli ağrı yapıyor neden oluyor bilgisi olan varmı 18 haftlk hamileym
KUBRA3468 rabiamustafa bn ilk sağ yatiyorum illa sola dönme isteği oluyor uyusuyor gibi sanki benim cinsiyet erkek 😂☺️
Siyahinci- rabiamustafa ben de öyleyim sağa yatınca kalbim çıkacak gibi atıyor. Soluma yatıyorum sürekli artık çürüyecek sol tarafım 😂
Kdrgmz Sol daha rahat ediyor sağ tarafa yatmak özellikle son haftalara doğru tehlikeli solum çürüdü ama yapcak birşey malesef 😬
Lelommm KUBRA3468 Sağda ediyorum ama sol daha sağlıklı diye sola yatıyorum arada sırt üstü mola veriyorum keşke yüz üstü yatabilseydim 🤦🏻🤰🏻😂
KUBRA3468 Lelommm ah keşke 😂 dogurunca ilk is öyle uyuma olucak heralde 😂 tabi bebeler uyutursa bizleri
Hilal5761 KUBRA3468 kesinlikle sağ tarafında çok rahat yatıyorum 😆16 haftalık hamileyim ilk zamanlar çok güzel uyuyodum şuan uyuyamıyorum ama 😄
Lelommm KUBRA3468 Bebeyi geçtim sezeryan olucam dikişler iyileşir inşallah hemen artık sırt agrısına dayanamıyorum 😭