Ecemm33 22 haftalık hamileyim her zaman aynı şampuanı kullanıyorum fakat bugün saçım duştan çıktıktan itibaren o kadar iğrenç koktu ki anlatamam tekrar hemen duşa girdim yine burnuma aynı koku geliyor yaşayan var mı normal mi başıma ilk defa geldi
Yamanne Ecemm33 ara sıra banada oluyor hep aynı şampuanı kullanıyorum bende sulara yordum bu durumu kokuyu tarifte edemiyorum kimseye ıslak kalmış çamaşır gibi bi değişik kokuyor 😢
Aysel_poyraz Ecemm33 hamilelikten canim en güzel koku bile insana kötü gelebiliyor😂bende bu durumu çok yaşadim ilk zamanlar
Bsrtncsoy Ecemm33 saçını duştan sonra fön makinesi ile kurutmuyorsan öyle kokuyor.Bir cok kez deneyimledim.İslak çamaşır gibi kokuyor.Normalde hep kuruturum birkac kez kurutmadim o zaman farkettim.Birkac yıkamaya gidiyor kokusu.
Ecemm33 Yamanne aynen dediğiniz gibi kokuyordu midem resmen kötü oldu hala da koku geliyor burnuma eşim kokmuyor diyor ama kokuyor
Deryaasn Saciniza bir islem yaptirdiniz mi son zamanlarda fön maşa vs yanmis olabilir saciniz.yanik sac ıslaninca baya kokuyor
Ecemm33 Deryaasn fön çektirmiştim evet ondan olabilir mi ya doğru diyorsunuz ama şampuan 3 4 defa sürdüm hala geçmedi kuruyunca belki gider mi