Samira67 Doğum temizliğini kendi yapan varmı.dışardan gelen birine güvenemem gibi hissediyorum sadece camlar için birini mi tutsam
1aleyna2 Samira67 herşeye elden geçiyor son haftalarda olduğum için annem yardıma geldi cam duvar annem yaptı ama yinede çok yoruldum
Erdgnerdgn Samira67 valla ben kendim yapmaya başladım ama hepsini bir gunde yapmıyorum günlere böldüm dinlene dinlene yapıyorum yardım edebilecek kimse yok yakınımda mecburum yapmaya.
Lelommm Samira67 Kendini yormadan her gün bi odayı bitir canım ev temizliği bitmez a101 den falanda cam silme bezi al daha kolay bitiyor yetişemediğin yerede zorlama boşver hamilesin
Lelommm Erdgnerdgn Puf olsalarda sanki güzel mi yapıyorlar ya ben çağırdım da noldu akrabaları gittiler üstünden geçeyim dedm 1 kova kir çıktı yerden kimse insanın kendisi gibi yapmıyor valla
Ekocova Bnde kendim yapıyorum yavaş yavaş zaten düzenli ve kalabalık olmayan bir evim var sadece silip süpürmem bile yetiyor aslında ama şu pandemi döneminde kimseyi evime sokmuyorum sokmamda