Teusa Tam esnerken cereyan etti sanırım bu olay, epey öksürdüm anlam verebilmiş değilim.sayet öyleyse bir hastalık filan olur mu ne olur nette de düzgün bir şey bulamadım kafayı yiyeceğim 😟
Yokys Teusa cocukken hastaydim burnum tikaliydi kosa kosa bakkala gidiyordum agzi acik😅😅😅 o sırada olmustu bana da o kadar korkup ağlamıştım ki o geldi aklima birsey olmaz canim😊
Yamanne Teusa yani normal zamanda bisiklet sürerken falan çok yutmuşluğum var birşey olmadı ama … düşündükçe size daha çok rahatsızlık verir hastalık taşırmı bilemiyorum taşısada 1 tanesi hasta edermi sanmam
Teusa FusunF su siyah olanlardan. Yani emin de değilim ama tam esnerken nasıl denk geldi, neden öksurdum. Kesin öyle oldu
FusunF Teusa emin misiniz Ya ama yutsanız bence Boğaz’da birşey hissedilir sanki ole sey hissettiniz mi ?
Teusa FusunF kuvvetli şekilde öksürdüm :S şimdi nette araştırınca sivri sinek ısırmasına da tehlike diyor dün akşam epey isirildim
Teusa Yamanne normalde yutsam sorun değil de, hamile olunca insan panikliyor inşallah bir şey olmaz bebek de çok hareketli değildi bugün neyse iyi düşüneyim
Burcu4135 Teusa 😁😁 ay kusura bakmayın guldum. Sey gıbı oldu bu. Sunu yedım bebege bı zararı olur mu falan. Sınek yedım bebege bı zararı olur mu 😁 yok bişi olmaz telas etmeyın. Tabı keske yutmasaydınız hayvanın hayatı içinde iyi olurdu :)) sadece dusundukce midenız kalkar o kadar
Teusa Burcu4135 ahsh evet düşününce çok komik yaa. Soda içtim bebeğim erir mi gibi bir şey oldu 🙂 bir şey olmaijyda yeter ki