kiraz_8 Hlyarsln ben karınca yumurtası yağımı ne onuda sürün doğunca işe yarıyormuş diye duydum ama bilmiyon😁
kiraz_8 [silindi] ya tam olarak nasıl yapcaz yumurta sarısını onu desene bi 😂😂kızım olacak bnm gibi tüylü olmasın anasının çektiğini çekmesin😂
sukufee01 kiraz_8 kız bulsam ciyak ciyak bağırırım bırak tutmayı deşeler sür bunu kıl olmayacak kendime süremem ıyyssssssss ürkütücü😂
kiraz_8 [silindi] tmm onu anladım kız 😂 şimdi doğacak ya hemen sürmem mi gerekiyor yoksa hani yıkıyorlar fln ya ondan sonrada sürsek olurmu🙈😂
[silindi] kiraz_8 ole zaten canim kadin dogar dogmaz yapamaz ya 😂 eve getirmis zaten hastanede yikiyolar ya o zaman nasil.oldugunu bilmiyorum ama hastaneden somra eve geldiğinde surmus 1 saat ole bekletmis yikamis sonra
BurcuArslan 1anneadayiii valla ben 35. Haftadayim dün yaptim sabah kontrole gidiyorum nolur ne olmaz oldular erken gelirse bide aklım orada kalmasin hazırlıklı olayında zaten sabah gün almaya gidiyorum
aaysenur42 1anneadayiii valla ne olur ne olmaz diye ben 2 gün demeden üstünden geçiyordum sende öyle yap bu doğum işi belli olmuyor valla 😂rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Zeyniimm [silindi] ben karınca yumurtası diye biliyorum canım 🤣 tavuk yarıyorsa bende ikizlerime süreyim anaları gibi olmasınlar 😅
rsm_0026 [silindi] ya napıolr ilk duşta bildigimiz yumurtaylamı yıkıyor bliomusun bna karınca yagı sürüyorlar denmişti ama
candanx 1anneadayiii 7 ekim en geç sezeryan günü 4 ekimde de ağda yaptırıcam bişey olurda erken gelirse yandım 🙈 şuan 36+5
Sevimvrs 1anneadayiii Bence bu hafta yaptırmalısınız çünkü ne olacağı belli olmuyor erken doğum da olabilir