ZeynepUstaaa Hayalllllll aynı güne veriyolar gidiyosun o gün muayene oluyosun ben bugün gittim sezaryen günümüde aldım
Byz_C Ben de adapazarındayım bu konudan çok şikayetçiyim geeçekten iki dr mu kalmış randevu almak istediğimizde 20 ye yakın dr gözüküyo nerdeyse tabi ben de aylardır alamıyorum gidemiyorum haberim bile yok
ZeynepUstaaa Hayalllllll he anladım valla bilmiyorum ki doktordan doktora değişiyo orda arkadaşıma 39. Haftay vermişti bitanesi
Byz_C Hayalllllll yaa teşekkür ederim öğrenmiş oldum. Ben de özelde düşünüyodum bu durumlardan dolayı daha zamanım var ama. Komşum sezaryen oldu plansızdı normal diye gitti açılma olmayınca sezaryene aldılar ama hastaneden memnundu ilgililer bi de donanımlı dedi o yüzden devlete giderim diye düşünüyorum
Anesanne Hayalllllll canım o haftalardan sonra randevusuz muayene olabilirsin. Nst çekilen yerde triaj odası var. Ordan sora alıp sıran gelince muayene olabiliyorsun
Hayalllllll ZeynepUstaaa Ya benim 39 da sancım tutuyo hep anlamiyolarki sancıyla gidiyorum hemen doğuma aliyolar değişik biryer ya
ZeynepUstaaa Hayalllllll aynen git canım bise sabah erken ve aç karnına git bana gün veren doktor sabah erken gelmiş olsaydın bütün testlerini yapardık bidaha doğuma gelirdin dedi