anneligeadimadim Merhaba, ovulasyon takibi ile hamile kalan hanımlar, yumurtlama sonrası ne gibi belirtileriniz oldu , kramp, ağrı, akıntı vs ve yumurtlama sonrası kaçıncı gün başladı belirtileriniz acaba paylaşabilir misiniz bizimle? ☺️
Gkcdila anneligeadimadim Bennn 🙏🏻🥰 Yumurtlamadan 15 gün sonra test yaptım çift çizgi görünce hemen gittim kan verdim. O zamana kadar belirti olmamıştı. Sonrasında göğüslerde hassasiyet başladı bende
Melek__55 anneligeadimadim benim yumurtlamadan adet gününe kadar göğüs ağrım oldu baya üstüne yatamyordum adetime bir hafta kala Karım ağrısı sancı kasık ağrısı çektim
Hanzademerve anneligeadimadim kanka açık konuşayım adetin biter bitmez ilişkiye gir 1 gün arayla tekrarla bide stres yapma olur, ha bu arada hemen ayağa kalkma belin altına yastık koy 10 dk öyle dur sonra sağ tarfına dön bacaklarını hafif kendibd doğru çek 5 dk öyle kal öyle kaldım suan 3 haftalığım
tipikbiryayburcu anneligeadimadim Benim tek belirtim çok akıntım olduu sonra ovülasyon testinde adetime yakın çok belirgin çift çizgi gördüm 🙄😍
Bebegim0102 Benimde adet sancısı gibi sancım oldu hatta adet olucam sandım sonra adet olacagım günde lekelenme oldu bende sandım adet oldum meğer yerleşme kanamasıymış kanama şeklinde devamı gelmeyince bende bi test yapıyım dedim çift çizgi çıktı çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
lunaaa tipikbiryayburcu akinti yumurtlamadan kac gun sonra basladi ve nasil bi akintiydi bi de gebelik testini ne zaman yaptin ve pozitifi gordun
Ozlem14 anneligeadimadim bende ovulasyon testleriyle hamile kaldım. Her ay yumurtlama günü sağ kasığimda aşırı ağrı oluyordu bebek düşünmeye başladığımızdan beri. Son ayda aşırı sancim ve aşırı akintim oldu yumurtlamadan sonra 17. Gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Tabi bu kişiden kişiye değişir.
tipikbiryayburcu lunaaa 4-5 gün sonra başladı. Koyu kıvamlı bi akıntıydı iç çamaşırımda beyaz leke bırakıyordu. Adetten 3-4 gün öncede test yaptım
lunaaa tipikbiryayburcu tebrik ederim darisi basima ben de ovulasyon testiyle takip ettim ve degerlendirdik ama olmadi adet oldum yine🥺☹️bakalim umarim ben de gorurum o cift cizgiyi🙏🏻😍cinsiyeti belli oldu mu😍
tipikbiryayburcu lunaaa İnşallah en kısa, en hayırlı zamanda olur 😍🙌 eveet kızımız olucak inşallah 🎉😍
lunaaa tipikbiryayburcu 😍💕hamilelerin duasi kabul olurmus derler ya hamilesin ve senden enteresan bi enerji aldim niyeyse😌🥺benim icin dua eder misin kizinla guzel enerjini yolla bana belki sans getirir😍🥺🌈🙏🏻
Nurgulvrl_ anneligeadimadim yumurtlamadan bir hafta sonra göğüslerim hassaslaştı ve sonrasında ara ara kasıklarımda batmalar olmuştu. Yumurtlamadan sonra 13.gün kan verip hamile olduğumu öğrenmiştim
tipikbiryayburcu lunaaa Yaa tabikiiii söz bol bol duaa edeceğiim 💕 İnşallah en kısa, en hayırlı zamanda bize güzel haberini verirsin inşallah 💕🙏💖💖💖