Busseee Hanımlar 24+5 haftalığım sırt ağrılarım var. Hamilelik önceside çok yaşadım tutulma olarak. Magnimore magnezyum kullanan oldumu aranızda. Temizl içerikli magnezyum desteği alan varmı?
Petyynut Busseee magnorm kullanıyorum içimi kolay ve içerik olarak uygun doktorum önerdi faydasını da görüyorum
Mukaddesahin Günde bir tane soda iç bende de magnezyum eksikliği var 22+2 doktorum günde bir soda içmek karşılar dedi 28 haftadan sonra magnezyum ilacı verecekmiş
Busseee Mukaddesahin içiyorum fakat sırt ve boyun tutulmam herzaman olduğu için fazla rahatlatamıyor beni
alyavetuna Mukaddesahin ah keske karsilasa. günde bir magnezyum ve soda içersem karşılıyor kramp girmiyor ama sadece soda içersem kasılmalar cok oluyor kramp giriyor.doktora da 1 soda bir magnezyum devam et dedi iyiyim simdiljk. efermag365 kullqniyorjm hamilelikte 450-60₺ mg lazimmis magnezyum+soda içince tam oluyo galiba 🤣
Busseee Btss şimdi baktımda baya övülüyor cuma günü doktoruma sorucam . Siz nerden alıyorsunuz. Sadece eczane satışımı var
Huseyinege Bende magosit içiyorum günde iki defa.karnim genişlediği için amacı hissediyordum karnimda bacaklarımda uyuşma hissediyordum magnezyum verdi ve iyide geldi
Btss Busseee ben eczaneden alıyorum. internette de bulunabilir ama orijinal olmayabilir o yüzden riske atmaya değmez bence 90lı olarak da satılıyor bayağı gidiyor öyle olunca.
Btss Busseee bir de ben o efervesan tabletleri içemiyorum (suda eriyen) midemi bulandırıyor. Bu tablet direkt yutuyorsun kullanımı da kolay.
Happy-41 Busseee bana magvital yazdı doktorum ama haftq ilerledikçe yetmiyor magnezyum ihtiyacı onun yanında birde hergun bir muz ve bir maden suyu içersem ancak fayda sağlıyor onun dışında içmeyi unutursam kramplar yataktan zıplatiyor
Emineyavuz_53 Busseee ben kullanıyorum canım ayrıca muz ve avakoda da çok iyi geliyor dönüşümlü ye kramp ve ağrılara baya iyi geliyor