Sude-96 Kızlar Bu fotoğrafta işini soracağım anlaşmalı fotoğrafçısı dışında dışardan başka bir fotoğrafçı sokabiliyor muyuz doğuma ? Fotoğrafçısının fiyatları çok fazla gereksiz yüksek geldi bana
FusunF Sude-96 bende live gidiyorum bu konu açılmıştı Doğum paketi yaptırdığımız zaman fotoğrafçı getiriliyor dışardan öyle denmişti ama siz yinede sorun bence
Sude-96 FusunF Ben doğum paketi aldım umarım getiriliyordur çünkü zaten çok yüksek bir fiyat ödedik fotoğrafta da çok yüksek bir para istiyor
FusunF Sude-96 aynen Doğum paketi yüksek ama bize ole denmişti ben ole hatırladım siz yinede sorun tekrardan ☺️
Sude-96 FusunF anladım bazı hastanelerde bir kişi refakatçi olup ziyaretçi Serbes oluyor muş Bu Pandemiden dolayı nasıl şu an onu merak etyim
FusunF Sude-96 ya onu hiç bilmiyorum ki sormadım bende benim doğumun tahmini Şubat ozamana kadar ne olur o duruma gore yapılır sanırım ama aileleri alırlar bence kalabalık olmadığı surece
Sude-96 FusunF yani memnunun çok da olmadı 1 kere gittim Bora çoşkuna gidiyordum ama ayrılınca geçtim mecbur