Dilaraursavas Kizlar merhaba,35+5 deyim haftaya bebisin pozisyonuna gore bi cati muanesi yapalim dedi doktorum.. canim skildi okuduklarim hep aciyor zor vs seklindeydi nasil olucak acaba😔
Nilszn Dilaraursavas hic korkmana gerek yok. Oyle acı veren bi muayene degıl sadece bıraz utanıuo ınsan😅
MerveAli1303 Dilaraursavas Kişiden kişiye değişiyor sanırım korkuymayin kendinizi bende buradan gördüklerimle korkutmustum kendimi. Bugün çatı muayenesi ile birlikte açıklığa da bakıldı hicde acımadı yani illa ki zorlanip istemsizce kasıyorsun kendini ama dayanmaya çalışınca zor gecmiyo. Benden snra biri daha oldu çığlık çığlığa kaldı zor baktılar ona bayağı. Bence her şey beyinde bitiyor :)
Onurpasa12 Dilaraursavas Vala ben sadece utandım acı falan hisetmedim söylenenlere inanma bunu rahatlaman için demiyorum gercekten acı yok kendini kasma yeter
Mom87897 Dilaraursavas beni de çok korkutuyorlardı. Cidden klişe gelicek ama kendini kasmayınca ve derin nefes alınca acımıyor. Zaten çabuk bitiyor
Tgbaakrn Bende 2 haftadır oluyorum kendini hiç kasma canın acıyor evet ama içinden bol bol dua okuyunca dayanıyorsun doktorunda anlayışlıysa hiç korkmana gerek yok