Mikrop 25 haftalık gebeyim . Amniyon sıvım fazla doktor şeker var dedi ama açlık tokluk şekerim normal değerler arasında çıktı , benim gibi olan var mı nedenini bilen yada ?
Dilekcnkn Mikrop Benimde şekerim normaldi ama suyum fazlaydı 36 haftalığım hala su fazlalığım var sadece ağrı yapıyordu sürekli sertleşme oluyor karnımda çok erkenden başladı doktor su fazlalığındandır dedi
Bilgeblt Mikrop 23 haftalık gebeyım dünki kontrolde banada aynı şekilde söylendi bu 3 cü gebeliğim ilk gebeliğimde yasadım bu problemi şeker kanda ve idrarda normal olarak çıktı kasıkta baskı karında sertleşme en cok yaşadığım problemler 😐
Pcan Mikrop bende de aynı durum var şekerli meyveleri ve şeker içeten besinleri tüketme ayrıca beyaz ekmek yeme dedi doktorum 29 haftalığım bende
DemetF Dilekcnkn bende bugun gittim bana da suyun fazla dedi yarin detayliya bir daha giricem tahlilleri yaptircam ama cok uzuldum cok fazla kg aldim cok fazla yemedigim halde vucudum da sislik var inslh bebekte degil bende sikinti vardir diyorum
Dilekcnkn DemetF İnşallah ikinizde de sıkıntı yoktur canım öyle deme sen iyi ol ki bebeğinde öyle olsun su fazlalığının bazen nedeni bulunamıyor nedensiz de artabiliyor yani 😊
DemetF Dilekcnkn oleymis nedensiz olmasi beni daha cok korkutuyor ama inslh hayirlisiyla saglikla gelir bebeklerimiz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
DemetF Plnyvz cogunlukla sekerden de oluyormus. yada bebekte damak yariligi varsa oluyormus bilinmeyen nedensiz sebepleri de varmis ben 9 da tahlil yaptirip detayliya girip bakicam sebebi neymis sizde yaptirin
Bilgeblt Plnyvz makat gelişli duruyormuş bebek o yüzden kasık agrısı yasıyorum ama su artışının sebebi bende şeker çıkmadı bugun sonucları gösterıcem ona göre Bi yönlendirme yaparlar diye düşünüyorum
Crcs Mikrop 22. Hafta detaylı ultrasonda amniyon sıvısı bi tık fazla bebek 1 hafta önde şeker yüklemesi yaptır gebelik şekerinden mi bakılsın dedi doktor. Saglik ocağındaki ebe sekerin normal gözüküyor dedi. Bugün 25. Haftada kontrole gittim tekrar bakıldı sıvı fazlalığı var haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım inşaallah emin olmak için.
Mikrop Meyve ve şekerli gıdaları çok tüketmekten oluyor sanırım , şeker olmasada bu yiyecekler aniden şekeri çıkarttığı için su fazlalaşıyor 🤷♀️
PehlivaNilu Mikrop 34 haftama girdim bugün. Benimde suyum fazlaydı doktorum şeker yüklemesi önerdi yaptırdım ve ciddi anlamda yüksek çıktı. Açlık tokluk sonucu güvenilir değil bu anlamda şeker yüklemesinde birinci sonuç normal ikinci yüksek çıkmıştı bende. 10 haftadır dikkat ediyorum şürekli şekerimi ölçüyorum. İhtimali varsa bile yaptır bence sana kilo olur belki sadece ama bebek için çok tehlikeli…