Fatmanur35 canım hayırlısını versin Rabbım gerçekten sakın takma kafana ben 1 yıl oldu ilk hamileliği i 4 ay olmuştu evlenelim kaldım catlatma ignesiyle fakat kalp atışı durdu kürtaj oldum daha sonra ovulasyon testi birde ebru ceylanın yumurta kalitesini yükselten masajı vardı onun deneyip kendiliğinden 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kafama takmıyorum üzgündum ama yapacak biseyim de yoktu 2. Kez hamile kaldım yine aynı şey oldu kürtaj oldum 2 kürtaj imda sonrada hemen adet goremeyebilirsin dedi doktor gerçekten öyle oldu 7 ay içinde 2 kez kürtaj geçirdim son kürtaj imda sonra enjeksiyonu oldu 2 3 ay çektim lekelenmem oluyordu adet göremiyordum tarlusal kullandım 4 gündür adetim fakat çok kanamam var ağrım var kist oluşmuş tekrar hayırlısi inşallah genetik test verdim Rahim filmi cektirecegim aklımda soru işareti kalmaması adına hormon testi VS bir sürü test yaptırmaya çalışıyorum Rabbım hayırlı zamanda verir elbet sen elinden geleni yap tevekkül et inşallah olur Rahim filmi cektirebilirsin hiç kalmadıysan benim etrafımda çekildikten sonra hamile kalan var ama iğneyi ol derim ben hemen kalmıştım olmazsa dediğimi yap ovulasyon testini çünkü doktorlar bize 14 gün diyor fakat herkesin yumurtlama zamanı farklı takip edebilirsin instagram dan bigebenin günlüğünü tavsiye ederim güzel Bi sayfa