minikcivcivim saol canım benim allah kat kat razı olsun inşallahhh😘❣️❤️🥰
Çatlatma iğnesi işe yarıyor mu?
minikcivcivim ayyy inşallah isteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah❣️❣️❤️😇🥰
Fatmanur35 âmin canim senden de inşallah 😘🙏🏼
Fatmanur35 âmin canim hadi inşallah ❤cook merak ederek bekliyorum unutma haber vermeyi😘
minikcivcivim Ayyyy inşallahhhhh güzel haberler veririm inşallahhhh❣️😘❤️🥰
Fatmanur35 şuan yumurtlama dönemin dokunma kasıklarına Perşembe cuma Cumartesi ilişki yap pazar ara ver kuzum ben öyle yaptım devam ediyorum
Fatmanur35 özel hastaneye git kuzum benden tavsiye
Tgcbbrdmr valla canım çok ağrıyo bide sırtımın altı kalçamın üstü kuyruk yeri orasıda çok ağrıyo şuan bide sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım çok yanıyo ve ağrıyo ovmıyim mi?
Fatmanur35 😘😘😘amin inşallah canimmm
minikcivcivim inşallahhhhh🥰❣️😘
Fatmanur35 amin hayırlısıyla
Fatmanur35 rica ederim ne demek Rabbim gönlüne göre versin 🤲💜
Fatmanur35 yok ovalama bu dönemde daha ağrı yarın çıkıcak 🤦🏼♀️
Tgcbbrdmr ayyy ovmiyim o zaman allah yardımcımız olsun canım allah çektiğimiz acıların sefasını sürdürsün inşallahhhh😇🙏
Fatmanur35 bu süreçte çok sıcak suyla duş alma kuzucum bana önerilen şeyleri söylüyorum 😇
Fatmanur35 canım nasılsın ne yapıyorsun test yaptin mi ?
minikcivcivim Yaaaa nasıl tatlısın öyle yok valla daha yapmadım bugün 13.gün yarın 14 yapsam mı acaba ne yapsam hiç bilmiyorum ki😇☺️
Fatmanur35 ya sende öylesin canim benim merak ediyorum ❤
Geç bile kalmışsın 😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙈
Ben 10.cu günü başlamıştım yapmaya silik çizgi ile öğrendim sonra koyulasmişti. Canim kaşık agrin var mı ? Böyle iğne batmasi şekilde.
Birde bende doğum yaptim 9 gün önce erkek. Doğum yaptım
minikcivcivim Ayyyy Maşallah subhanallah rabbim sana ailene bağışlasın inşallah yaaa gerçekten çok çok mutlu oldummm🙈🙈 Canım valla bilmiyorum yarın 14.gün oluyo ya test almaya korkuyorum☺️☺️ Normal gebelik testi mi almam gerekiyo.. Evet evet kasık ağrılarım hep oluyo şuanda aynı şekil bide bu iğneden sonra ben çok üşüyorum geceleride inanılmaz bi şekilde sıcak basıyo birde bacak ağrım oluyo nedensiz bi şekilde ayaklarım hiç ısınmıyo
Fatmanur35 âmin canim amin inşallah ama erken doğum yaptığım için bebeğim küveze girdi 9 gündür orda canim.
Yaa sıcak basmasi da belirti canim 🙈bende en belirgin belirti yürürken kasıklarıma iğne batar gibi ağrıyordu.
Normal gebelik testi al canim 5tl felan olması lazım 2 tane al artık varsa çıkar inşallah ❤🙏🏼ya ama beni unutma heycanla bekliyorum dua ediyorum 🙏🏼