Minigimh Anneler merhaba 29 haftalık hamileyim bu haftada hazırlıklara başlasam mi bilmiyorum 2.bebegim .29 haftalık olup hazır olan varmı 😍❤️
ilknurd_98 Minigimh ben başladım valla kıyafetlerin çoğunu yıkadım ütüledim part part yapıyorum yorulmamak için daha iyi oluyor 🤷♀️
Dygrd Minigimh korkutmak istemem ama 2. Gebelikte 32 haftada sanci ve 1 cm santim açılmam vardı 34+5 haftayı zor ettik doğuma alındım oyuzden şuan 21 haftalık oldum çantam herşeyim hazır hazır olmaktan zarar gelmez bence mis gibi yıkadım utuledim hazırladım birde gec olursa diye kiyafetlerde sararma olmasın diye çantaya naftalin koydum hali hazirda bekliyorum rabbim cumlemize saglikli doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🤗
Kizannesi92 Minigimh 30+5 bugünden yavaş yavaş başladım artık yıkamaya 32 de hazır ederim inşaallah 😂
Minigimh Dygrd Eline sağlık CNm bnmde sancılarım çok oluyo sancı ağrı vs bnde hazırlamak istiyorum artık😀
Nnefri999 Alınacak bişeyim kalmadı benimde (29+1) Hafta içi cesaret gelsede yıkayıp ütülesem 😆 30/31 haftaya kadar çantalarım hazır olur bence (umarım🤦🏻♀️😅)
Kahverengi Minigimh 29 haftadayım yıkadım ütüledim tek benim eksiklerin kaldı pijama takımı vb şeyler onları alıncada çantamı hazırlayacağım ne olur ne olmaz 😊
DenizveKumsal Bizimde herşey tamam sayılır 😊 Hastane çıkış setimiz ve nohut battaniyemizi bekliyoruz isimli melek kanatlı yaptırdık ()inşallah güzeldir daha gelmedi ☺️) birde ikramlık hediyelik yaptırmadık 🍫🤔 sanırım eksikler bu kadar az kalmış 🙈
Petyynut Bebişin çoğu kıyafeti ve eşyası hazır odası da bu hafta sonu kurulacak sonra kıyafetleri yıkatıp ütüleyip yerleştireceğim. Kendi eksiklerim var lohusa geceliği, göğüs kremi vs. Bir de anne bebek çantası henüz almadım onu arıyorum