Emine_clk01 Benden sadece rutin kan tahlilleri ve idrar tahlili istediler bi ücrette ödemedim ben de sezeryan olacağım covid testi de istemedi ama ben gribe yakalandim son dk o yüzden içim rahat etsin diye covid testi yaptırdım devlette çok şükür negatif çıktı
aselnannesi bebisim-_00 canim ben devlete gidiyorum ama dun yaptirdim testleri.Kan tahlili verdim elg çektirdim pcr testi birde anestezi doktoru gördü o kadar
Duygu3542 bebisim-_00 bugün sezeryan için işlemlerim yapıldı. Kan tahlilleri yapıldı ona ücret alındı. Sonuçlar çıktıktan sonra Anestesi uzmanı ile görüştüm. Bide zorunlu sezeryan olacağım için radyoloji uzmanı ile görüştüm zorunlu olduğunu raporladi. Mali islerdede zorunlu sezeryan olduğu için fiyat değişiyor. Bide yapılan tahliller yine toplam sezeryan ucretinden düşüyormus.
bebisim-_00 Duygu3542 nasıl düşüyor Muş yapılan işlemler sezeryan ücretinden 🙄 şimdi ben sezeryana 6 bin odicem 500 tahliller tutsa 5.5 bin mi alcaklar
Duygu3542 bebisim-_00 valla benim gittiğim hastane o şekilde oluyormuş. İsterseniz hastanenizle görüşün yapılan tahliller doğum paketinin içinde dediler
momsturk bebisim-_00 benim de sezeryan ihtimaline karşı kan testi istiyor musunuz dedim. Sigorta limitim bitmek üzere onu da kan testine harcayamam sağlık ocağında yaptırcam. Sağolsun yazdı bana. Ben resmini atayım malum doktor yazısı 😂 korona testini de dışarda yaptırırm herhalde.
momsturk bebisim-_00 tam kan tüm biyoloji hepatit tiroid yazıyor alttaki ikisini ben de okuyamadım resim ters yüklenmiş bu arada ekranı çevirin 🙈 **Ptz inr en altta yazan