Leylasezgin Kızlar kollarım sırtım göbeğim sivilce bastı :(( sizde de var mı böyle şeyler ? Sivilcelenme kız bebek derler 🙈 doğru mudur kiiii 😊😊😊
sudamlasi Leylasezgin sıcaktan ve hormonlardandır cinsiyetle alakasız yani benim ki kız sivilcem yok çirkinleşirsin dediler çirkinleşmedim de...
Dyg34 Leylasezgin benimde suratım kendimi tanıyamaz oldum çırkınleştim 😂 allah bagışlarsa kız evladım olcak ama cinsiyetle alakası yok hormonlar hızlı artıyor ya ondan işte ☹️
Leylasezgin Duygu538 aynen öyle canım bütün kolum sırtım heryer sıcaktan mı Dicem de sıcaktan da bu kadar çıkar mı acaba
Leylasezgin Dyg34 aynen canım vallahi hormonlar aldı başını gidiyor bakalım ne zaman geçecek acaba Doğum olduktan sonra mı gider 😇
Leylasezgin fatos2404 Hahah demekki cinsiyetle hiç mi hiç ilgisi yok 😇😇 herkes aynı şeyi söylediğine göre canım 😊
SevcanahinBingl Leylasezgin her akşm yıkayın jelle.sebum salgısı arttıgı ıcın boyle.Birde bebeğiniz erkekmı erkek bebeklerınde testesteron hormonu salgılanıyor onunda etkısı olabilir
Ozgeulnc Leylasezgin genelleme yapıyorlar benim arkadaşımın yüzü kızın hiç sivilcelenmiceği kadar sivilcelendi ve erkek bebek bekliyorm😊