Selda-28 Hanımlar 32.haftada doğum iznine ayrılacağım. Ne kadar ücret alacağım ve her ay mı veriliyor, toplu mu veriliyor bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirme yapabilir mi?
Yenianneadayii Selda-28 bende bekliyim köşede🙋🏻♀️ Doğumdan sonra 2ye bölüyorlar diye biliyorum ama doğrumu ne kadar bilmiyorum
Temmuz-3407 Selda-28 ben hem sizin sorduğunuz soruyu merak ediyorum birde doğumdan ne kadar sure sonra istifa etmek gerekiyor bilgisi olan var mı acaba
ilknurd_98 Selda-28 eğer sigortanız asgari ücret üzerinden yatıyorsa yaklaşık 8900₺ Ödeme yapılıyor. Toplu ödeniyor diye biliyorum doğumdan sonra yatıyor ücret ( muhasebecinin bana anlattığı bu şekilde ben de daha almadım )
Cihancan22 Selda-28 toplu almak istersen bunu muhasebeye bildirmen lazım yoksa her ay yatırıyorlar genelde
ilknurd_98 Karaaslan 32. Haftada raporunuzu alın ve muhasebeye bildirin aksi taktirde doğum parası alamazsınız. Eğer çalışmaya devam etmek işitiyorsanız bu işverenin elinde olan bir şey kabul ederse eğer çalışırsınız 37. Haftaya kadar da maaş da alırsınız ama dediğim gibi işverenle görüşün bunu
tgbsn_00 Selda-28 ben ayrıldım ve ister aylık ister doğumdan sonra toplu alabiliyorsunuz tabi iş yerinizin insiyatine kalmış biraz muhasebeci ne zaman onaylarsa
Busradoga Selda-28 32.haftaya çıktığında raporunu veriyor o rapor tahmini doğum tarihine kadar oluyor ve ilk paran doğurduktan sonra yatıyor. Sonra doğurduktan sonra tekrsr 2 ay daha rapor veriliyor o rapor parasınıda 2 ay geçtikten sonra alıyorsun alacağın para da sigortanın yüksekten yada normal ödenmesine göre değişiyor. Normal sigortaysa 8-10 bin arası para yatıyor sigortası yüksek ödenenler ona göre daha fazla alıyor