Aylinak1n Nn06 valla ben doğsun diye şekilden şekile giriyorum biliyorum belki uykusuz, tempolu günler beni bekliyor ama umrumda değil bebeğime kavuşmayı çok istiyorum hatta dua ediyorum cuma günü kontrole diye gidip doğurup gelirim inşallah diye 😅
Nn06 Aylinak1n beni simdiden uyutmuyor sipa 3-5 nobeti tutuyoruz😅😅😅 birde insan artik diyor kendi bebegimi seveyim başkalarınınkini degil insan gormedigi biseye hasret duyuyor resmen🥲 bizimki yuzunu bi kere gosterdi oda yarisini , nasil bisey cikacak cok mrak ediyorum 😍
Nn06 melegim_ve_ben ruyalarim bebisle dolu😅 farkli farkli senaryolar😅 esyalari hazir herseyi🥰 birde herkes soruyor dogurdun mu dogurdun mu😅😅
melegim_ve_ben Nn06 Ayy hiç sorma şimdi favori soru sen daha dogurmadın mi?😂 Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor 🎉 🥳 Odasına girip duruyorum sürekli ☺️
ebrugk Nn06 ya benimde duygular çok garip. Hamileliğimin ilk aylarında bile bu kadar sulugöz değildim. Herşeye çok kolay ağlayabiliyorum. 🙈
Nn06 ebrugk ay kesinlikle eşimle goruntulu konusuyoruz su an ağlayasım geldi diyorum ve ağlıyorum 😅 cok poncik biri yaptı beni hamilelik kafamda zaten kucuk seylere bile üzülüyorum 🥲
Zeyyyn Nn06 🤣 3 5 arası Allahtan uyuyor uykunun en güzel saati bizimki gece 12 2 sabah 6 8 arası benim uykum varken o online uyutmuyor beni 🤣
Nn06 melegim_ve_ben eveet🥰 insanda cok baska bir heyecan uyandiriyor, simdi boyleyse dogunca nasil olacak cok merak ediyorum 🥲
melegim_ve_ben Nn06 Kucağa alıştırma felan derler de ben beklemişim 6 yıl indirmem kucağımdan tospigimi😂🥰 Oyyyyy analık duygularımız tavan artık.Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizlere🤍
Zeyyyn Nn06 yaa valla bide hareketler eskisi gibi değil çok haraketli ve can yakıcı oluyor sağa yatsam dürtüyor sola yatsam dürtüyor
Nn06 Zeyyyn evet kesinlikle öyle keskinlesti , bazi geceler hic uyutmuyor ama😂 saga yatsam sagi durtuyor sola yatsam solu durtuyor😅😅 bende oturuyodum artik bekliyodum oyle dizi felan izliyorum😅
Nn06 Zeyyyn yaa cok tatlilar ama🥰😅😅😅 boyle bi sivriliyor benim karnim cok zevkli oluyor oynamasi😅😅 benimde oglusum olacak😍