Babyiveannesi piremsesce ben yaptım canım hastane çakısı aldık bide bir kaç parça kıyafet şimdi 1 alana bir bedava var mali çok iyi kalıplarıda normal yani güzel
Sema67 piremsesce ben yaptım kalıpları bence tam kalıp ve kumaşları çok güzel 3 tane tulum almıştım necix etiketi vardı tulumlarda necix’in ürünlerini zaten anlatmaya gerek yok gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin canım ☺️
Mom54544 piremsesce Zıbınlar da değişiyor kalıplar mağazasından yaptım ben alışveriş zıbın konusunda guvenemedim 9 aylık zıbın 6 aylik gibi geldi bana ama mal olarak kaliteli kullanışlı duruyo yıkadım renk solması falan olmadı sağa sola kaymadi yakası paçası
piremsesce Babyiveannesi kalıpları normal demi canım çok küçük değiller, bazıları öyle oluyo ya. Bi de geri iade var mı sadece instagramda denk geldim de araştırmadım :)
Babyiveannesi piremsesce evet var ama ben Google play storeden sitesini indirdim öyle daha rahat oluyor sende indirebilirsin ordan canım
piremsesce Sema67 5,5 aylık kızım da olmazda geri iade var mı merak ettim teşekkür ederim tekrardan canım❤️
piremsesce Babyiveannesi bende eşimin telefonuna indirdim kendim fotoğraflarla doldurduğm için onunkini alışveriş amaçlı kullanıyorm 😂 bugün işe gitti yarın evde inşallah kızımdan fırsat bulduğumda alışveriş yapayım teşekkür ederim canım ❤️
piremsesce Mom54544 alt üst takımlarda nasıl kalıplar canım, beden tablosu yazıyo ama doğru mu onlar :)
Mom54544 piremsesce Alt üst almadım canım ben hiç daha ilk etapta giyemeyeceği için yenidoğan 5 li setlerden aldım zıbınlar dan aldım tulumlardan aldım 3 lu patikli patiksiz satılan altlar dan aldım
piremsesce Mom54544 ya benim kızım 5,5 aylık da canım, 6-9 lar büyük olur mu bilemedim biraz minyon bi bebek kendileri 😁
Mom54544 piremsesce hiç bilmiyorum daha doğum yapmadım göz kararımda iyi değildir hiç büyük al nasılsa yikana yikana ceker 😂😂