Hamileadayibiranne Merhaba doğum yaptım ve emziriyorum sanırım uyuz oldum uyuza ne iyi gelir ve bebeğime geçer mi çok korkuyorum 😭
Kaderglll Hamileadayibiranne doktora yada aile hekiminize gidin losyonlar var ve bulaşıcı lanet bi şey her gün nevresim vs değiştirin yıkayıp ütülemeniz lazım kıyafete kadar çok önemli ama doktorun vereceği kremleri net uygulayın eşinizde dahil eğer gerçekten uyuz iseniz geçmiyor Çünkü hatta tekrarlıyor kendini
zeeynepp19 Hamileadayibiranne bana yaklaşık 3-4 sene önce olmuştu illet birşey. Doktora gitmiştim bi losyon vermişti baştan aşağı her yerime sürüp 12 saat bekletip yıkanıyordum. Doktoronuza danışın emziriyorsunuz çünkü ama mutlaka gidin çünkü bulaşıcı 😷
Nazemm Hamileadayibiranne bende 3 kez geçirdim 2 gecedir. Çok kasınıyordum doktor bana daha önceden verdiği losyon kalmıştı bugun sürdüm yıkandm inşallah geçmiştir sizde en yakın sağlık ocağına gidin ilaçsız geçmiyor
Hamileadayibiranne Kaderglll yanıtınız için teşekkür ederim 🙏en korktuğum şey başıma geldi köyde olduğum için oldu sanıyorum çünkü hayatımda asla başıma böyle bir şey gelmemişti tek düşündüğüm şu lanetin yavruma geçmemesi 😭
Hamileadayibiranne zeeynepp19 Tahmini ne kadar sürede geçiyor peki bilginiz var mı 😔 mutlaka gidicem çünkü kaşınmaktan bı hal oldum
zeeynepp19 Hamileadayibiranne losyonu 1 hafta kullandım o süreçte ev halkıyla kıyafetlerimi ayırdım hep ayrı yıkadım battaniye çarşaf vs sonrasında hepsine sıcak ütü bastım losyonla 1 haftada geçti benim ben birde doktora çok uzun zaman sonra gitmiştim ama losyonla 1 hafta tahmini
HelensMom Uyuz için aile tedavisi mutlak gerekir. İlaç kullanmadan geçmesi mümkün değildir. Muhakkak bir hekime başvurun