canoldunbebegim Selam deneyimli anneler ve anne adayları , sizce bu ürünler alınması şart mı yani kullanan var mı yada alıp kullanılmıyor mu
teletabi canoldunbebegim almadım bana göre fuzuli geliyor bunlar. Yani az parada değil,fiyatları bayağı yüksek. Bana göre gereksiz. Oğlumda kullanmadım hiç açıkçası gerekte duymadım. Zaruri ihtiyaçlar listesinde değil bence. Ama herkesin kendi fikri kullanan arkadaşlarım var.
canoldunbebegim teletabi evet ısıtıcı özelliği ile mama çok çabuk oluyormuş benimkide kış bebeği olacak mama ısıtıcı olarak bilemiyorum sıcak sudada ısıtılabilir biberonlarda kaynatılabilir ama kararsız kaldım
canoldunbebegim Minekorkmaz çoğu kişi aynı fikirde canım sanırım gereksiz gerçekten banada doktorum söyledi fikir amaçlı alınabilir diye
teletabi canoldunbebegim valla kuzum oğlum 4 aylıktı dışarda kar kıyamet ama hiç sıkıntı yaşamadım. Zaten suyu kaynatıyodum ben gün içinde. Bi şişeye dolduruyordum. Kullanacağım zaman cezvede çok az ılıtıyordum içebileceği ılıklıkta. 2 dakikanı bile almıyor inan okadar para verme benim fikrim. Daha gerekli birşey al bebeğine derim. Ama sen kendin daha iyisini bilirsin. Aslında nasıl rahat ediceksen o şekilde yapmalısın.
Cicilibicili canoldunbebegim şöyle ki biberonu kullanıp kullanmayacağın bile belli değil aslında. O yüzden hiç acele etme bunun için. Kaynatmak da aynı şey. Baktın sürekli kullanıyorsun ve lazım oluyor o zaman istersen alırsın
canoldunbebegim Cicilibicili evet süt gelmezse mecbur kullanacağız aksi halde kullanmak baya uzun sürebilir sürekli meme emen bebekler için geçerli tabi şimdilik askıya aldım bu fikri
aslanreis canoldunbebegim tencereye biberonları emzikleri koy suyuda doldur kaynasın fokur fokur canım eskiden böyle şeyler mi vardı kaynat mis gibi hiç ihtiyaç duymadım
aslanreis canoldunbebegim biberonların içinden zaten kitapcık gibi bisey cıkıyor ya kullanım icin onlara bakın bebek biberonlarının zaten plastigi öyle dandik plastik olmuyo ben hep nuk kullandım emzik biberon kaynattım sorunda yaşamadım
canoldunbebegim Hly-2022 bende aynı şeyi düşündüm canım ayrıca plastik biberonlarında bazılarında fazla yüksek ısıya mağruz kaldıgında kanserojen madde içerebiliyormuş dedi doktor
aslanreis Hly-2022 hayır kızım yeni bıraktı diyebilirim biberonu 6 yaşında gece ytarken süt içmeyi cok seviyodu biberonla uzun uzun cam biberonları var kaynattım hep hiç bişi olmuyor
canoldunbebegim Gull_94 her biberon kaynatılıyor mu bilginiz var mı cam plastik sonuçta çok yüksek ısı olacak