Ftmgl1 21 günlük kızım var hala sütüm yeterli gelmiyor artırmak için ne önerirsiniz bol su ve bestlak damla kullanıyorum ama sonuç aynı
duygukilic Ftmgl1 dereotu, boza bende en çok bu ikisi işe yaramıştı🥰 ılık duş masaj bol su zaten yazmaya bile gerek yok artık☺️
Bebiscann Ftmgl1 rezene, komposto ve elma suyu iç canım ayriyetten goguslerini normal ısıda sıcak su ve yeşil sabunla yıka günde bı kaç defa, süt olmasada bebeğe ver çeksin inşallah gelir canım 🤲☺️
Ftmgl1 Bebiscann ay ya denedim çoğunu evet süt gelmese de veriyorum bir damlada olsa alsın hemde süt artsın diye hatta pompayla sağımda yapıyorum ama inat etti sütler 🤦🏻♀️😀
nisamm22 Ftmgl1 canım yine burda bi arkadaş paylaşmıştı bi ürün içince hemen sütüm geldi diye görsel ekleyemedim ama adı BESTLAK damla diye bi takviye gida internetten bakabilirsin çolta memnun kalan vardı yorumlarda içtim ertesi gün sütüm geldi yazıyodular
Ftmgl1 nisamm22 o damla bir bende işe yaramadı sanırım bende çok övgüsünü duyunca aldım ama malesef o etkiyi göremedim ☹️
nisamm22 Ftmgl1 yaaa öylemi bide bence biraz kasıyo olabilirsin kendini gelmiyo gelmiyo diye eğer beneğin açlıktan ağlamıyo bezinide düzenli aralıklarla kirletiyosa sütün vardır bi vücudunu sal iyi düşün rahatla kasma sakın kendini bebeğin rızkını Allah verir inşAllahhh🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
blueberyy00 Ftmgl1 Rezene iç diyenler olmuş ama ben araştırırken rezenenin sürekli icilmesinde sutu arttırmanın aksine azalttığını okumuştum tecrübem yok ama öyle okudum araştırdım da onaylayan birçok yazı gördüm
Ftmgl1 nisamm22 açlıktan ağlıyo ama bende kasıyorum kendimi evet sürekli aklımda ☹️unutsam belki çoğalacak da. İçinden çıkılmaz bir döngü valla 🤷🏻♀️
blueberyy00 Ftmgl1 Evet bende çok şaşırmıştım ama doğruluğu olduğunu duydum bu arada çevremde deneyip ise yarayan roka ve dereotu var çok süt yapıyor diye söylüyorlar
Leylakkk Ftmgl1 benim görümcem buğday ile yapılmış yayla çorbasının sütünü çok artırdığını söylüyor isterseniz deneyin
Liyuzamom Ftmgl1 valla bizim burda buğday gavurkası ye artar derler gerçekten de arttırıyormuş. Canım buğdayı kavuruyorsun yiyorsun bence bi dene. Eğer evinde saç kavurmak için saç varsa ters çevir tüp üstünde buğdayları koy rengi kahverengi olana kadar karıştırarak kavur. Ha hiç olmadı bi aktarlara sor bizim burda meşhur olduğu için her aktarda var ama başka şehirleri bilemem. Bi şansını dene. Bu çerezcilerde falan da olabiliyor.
bitanembugram Ftmgl1 aktarlar da milk tea var küp şeker şeklinde günde 2 kupa arastira bilirsiniz happy kıds de falan çok önerilmiş