Sancarefeem Kızlar köşe koltuğa örtü almak istiyorum ama böyle hoş dursun ya nasıl bişey alabilirim önerilerinizi fotoğraflı atabilirseniz çooookkk mutlu olurum 🙏🏻
pamk00 Sancarefeem ben kumaş pazarından kumaş kestirdim koltuk renginde örtü olduğu anlaşılmıyor polar gibi falan değil tek renk ve düz model
Demetslt Sancarefeem https://instagram.com/koltukortusu.zekishome?utm_medium=copy_link Ablamın sayfasıdır güvenilir kesinlikle göz atarsin 🤗😁
Mom54544 Sancarefeem Ona hiç bı çözüm yok ben 2 tane aldım saçma sapan durdu bı sure sonra kaldırdım 😂
pamk00 Sancarefeem daha güzel duruyor hazırlardan 4 metre almıştım ben sen iyi ölçüp öyle kestirebilirsin sana kalmış 🥰
Sancarefeem ay-se aynen öyle canım en mantıklısı böyle her yeri kaplayan koltuk örtülerini sevmiyorum koltuk hem biraz görünsün istiyorum beyaz peluş bişey kestirebilirim
Sancarefeem Mom54544 bak arkadaş dedi kestirebilirsin ben kestirdim kumaş diye ben koltuk tamamen kapansın sevmem peluş bişey kestirip üstüne atıcam
Sancarefeem Sinem12345 kumaş kestircen kuzum peluş üstüne atıcam çok da kapanması hoş durmaz böyle koltukların sende öyle bişey yap bence
Sancarefeem Mom54544 hahah bitarafımız yanacak 😂😂 aynen bu şey var ya yumuşacık kısa peluşlar tavlan tüyü gibi diyorlar onlar çok hoş oluyor