38 haftalık hamileyim pazar günü eşim pozitif çıktı 2 yıldır o kadar dikkat ediyoruz ikimizde çift doz aşımızı yaptırdık durduk durduk doguma 17 gün kala başımıza geldi malesef.. Sağlık bakanlığı aşıya teşvik olarak yeni bir uygulama çıkarmış ben temaslı olsam da 5 gün risksiz sayılıyor evden çıkıp istediğim yere gidebiliyormuşum lakin 5 günün sonunda test yaptırıp negatifse serbest ancak pozitifse de benim karantina sürem ondan sonra başlıyormuş… malum doguma zaten 17 gün kalınca ki son güne kadar durursa minik kizim 17 gün bende ertesi gun gidip test yaptırdım sonuç negatif eşimle büyük kızımı evde yalnız bırakıp babamlara geldim kendimi odada izole ediyorum negatif çıksada yaşlı insanlara bulaşma ihtimali yine de var diye ama ben 5. Gun yeniden test vermekten kurtulamıyormuşum malesef Umarim 5. Gunde de sonucum negatif çıkar doğuma babamiz ve ablamiz yanımızda olamayacak hic böyle hayal etmemiştim tek tesellim negatif çıkarsam olacak aksini dusunmek bile istemiyorum pozitif anneler korkunc katı kurallarla dogum yapıyormuş ve bebeklerini yakınlarına teslim ediyorlarmış malesef uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin