__aysenr__ Nazzprlkci bende 36+3 üm hem kavuşma heyecanı var deli gibi. Hem de korku var doğumdan dolayı 😂
Aybuss Bugün sağlık ocağından aradılar kontrolleriniz bitti doğum yapınca haber verin dediler 😂bu haftadan sonra doğum haftası sayıyoruz dediler beni bi heyecan sardı ondan sonra… Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️❤️❤️
makbulekckdmr ozlem6610 Ya acısı yok aslında kasmasan hıc bir şey yok ben bacaklarımdan falan kastım yani baya bi sıktım kendimi eliyle bakıyor bazıları leke geliyor falan diyor ama benden leke vs hiç gelmedi ☺️
makbulekckdmr ozlem6610 hayır sokuyor benimkisi soktu elinde zeytinyağ oluyor zaten o baya yumuşatıyor girerken acımıyor sadece içindeyken kasmıyacaksın ben cok asırı kastım
svncgzde bebekannesii evet gelişmişti çok şükür solunum desteğine ihtiyaç olmadı . 2200 gr doğdu. Benim suyum sızıntı halinde geliyordu neredeyse bitmişti o yüzden zorunlu sezaryen oldum. Enfeksiyon riskine karşı kızıma antibiyotik tedavisi uyguladılar bu yüzden 1 hafta küvözde kaldı. Şimdi 1 aylık oldu çok şükür gayet iyiyiz ❤️