-ir3m Bu gün doktorum muayene de 6+1 olduğumu söyledi ama uygulamada 7 haftalık gözüküyor doktora da uygulamaya da son adetimin ilk gününü aynı tarıh olarak belirttim aynı sorunu yaşayan var mı acaba bunu nasıl eşitleyebilirim ne yapsam doğru olur
Aysem- -ir3m Muhtemelen adet biteli 2.haftasında hamile kalmışsınız. Benimde 6+4 olmam lazım ama ultrasonda 5+4 adetin 13. Günü döllenmem olmuş oluyor sizinde öyle olabilir yumurtlama günlerini takip ediyor muydunuz?
Mrv1007 -ir3m geç döllenme olmuş olabilir, kesenin boyutuna göre ilk haftalarda biraz oynamalar oluyor. Benim de bir önde bir geride çıkıyordu bir türlü son adet tutturamadık 🤣 şimdi doğru gidiyoruz😊
blueberyy00 -ir3m benimde 10 haftalıkken 9+5 göstermişti 8, haftalıkken 7 haftalık felan yani zamanla o fark kapanıyor bir haftadan 3 güne düştü benim fark geç döllenme veya farklı bisy olabilir ama doktor hiç sorun olarak görmedi bise demedi bana hiç
-ir3m Aysem- evet takip ediyordum ama düzenli bir şekilde değil çoğu zaman takip etmediğim de oluyordu uygulamada önden gidiyor böyle mi kaldı sizde de yoksa herhangi bir düzenleme yaptınız mı
hsqldnbebeqm Aysem- bnmde 8+4 olması gerekirken 7+4 dedi Ama tarih değiştirmedi 🤔 Son adeti bile sormadı değişikti..
-ir3m Aaa tamam yaptım 6 gün bi önde gitme durumu vardı bende Reglimin ilk gününden üzerine altı gün ekleyerek 9 Ağustos yaptım şuan 6+1 oldu çok teşekkürler bilgiler için
Aysem- hsqldnbebeqm Doktorunuz mu sormadı ? Tam emin değilim yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarıyla son adet tarihini sorarak tahmini doğumu hesaplıyorlarmış ama asıl önemli olan kese ve bebeğin haftası belkide o yüzden de sormamış olabilir.