MMmerve_ Kızlar sol kasıgımın ust kısmında bı agrı var sankı bıcak saplıyolar gıbı ve kelebek cırpıntısı gıbı tıtrıyo aynı sorunu yasayan varmı? Normalmı acaba
MMmerve_ Aycaaaaa bende oyle dusunuyodum ama normal bı acı gıbı degıl afedersınız ıshal olursunuzda hanı karnınız agrırya ama sol ust kasık kısmı osekılde halsızlık dız boyu zaten. Soluma yattım suan gectı hafıften ara ara vuruyo agrı
Aycaaaaa MMmerve_ evet canım benimfe öyle bazen agrı dayanılmıcak şekilde oluyor korkuyorum acaba düşük mü diye kaç kez hastaneye gittim 🤦🏽♀️ Merak etme ama bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği içinmiş
Beyza00_ Nasıl bir ağrı canım bende 7+6 yım ağrım çok olmuyo ama diken batar gibi karnımın içinde sızılar oluyor bazen
MMmerve_ Beyza00_ afedersınde ıshal oldugumuzda karnımız agrırya onun gıbı. Sola yattım hafıfledı sımdı daha ıyıyım de once cok kotuydum dayanılıcak gıbj bı agrı degıldı. Bıde mıdem bomboş gıbı gurulduyo ama hıcbısey yıyemıyorum
Beyza00_ MMmerve_ anladım canım benimde iştahım kesildi sürekli yok gibiyim ama bu seferde midem bulanıyo herşeyden tiksinmeye başladım bi yemeği yiyorum bidaha o yemeği görmek istemiyorum çok farklı şeyler yaşıyorum ya 🥺😂