Ydnhld Kızlar merhaba , 10. haftamdayım ve çarpıntım var. Normalinden daha sert ve hızlı çarpıyor kalbim. Sizde de oldu mu ?
ikinci_mucizemm Ydnhld bendede oluyor aynı haftalardayız ve aşırı rahatsız oluyorum doktoruma danışcam ama daha randevuma var şurada bekleyeyim bakalım başka yaşayan Varmı
Busra2013 Ydnhld bende 16 haftalık gebeyım benımde carpıntım var mesela kalkıp su ıcıo oturunca sankı ne ıs yapmısım kalbım atıo doktor kendı dınlemıstı zaten kalbımı cok hafıf carpıntın var dedu bende kansızlıktan dolayı oluo bıde d vıtamını yok ondn oluo sızdede eger kansızlık varsa ondan olabılır
Annebaba23 Ydnhld bebek de sizinle aynı dolaşımı kullandığı için kalp daha fazla kan pompalıyor bu dönemde çarpıntı çok normal, dokturunuz kan ilacı takviyesi verdiğinde rahatlıyorsunuz merak etmeyin rahat olun onemsememeye calisin
Ydnhld ikinci_mucizemm çarpıntıdan ziyade bir de göğüs kısmında yani boynunun aşağı taraflarında böyle bi sıkıntı bi daraltı hissediyo musun ? Sanki sıkışmış gibi hissediyorum.
ikinci_mucizemm Ydnhld aynı beni tarif ettin şuan ımarim önemli bişey değildir ilk gebeliğimde yaşamadım böyle bişey
ikinci_mucizemm Ydnhld direk elim o kısma gidiyor sanki elimi oraya koyunca geçecek gibi varya inşallah geçici bişeydir arkadaşların dediği gibi kansızlık olabilir beklerim kendimden 😅 eğer öyleyse dedikleri gibi ilaçla felan geçebilir ilk randevumda sorucam eğer sende sorarsan bana da bilgi ver lütfen
ikinci_mucizemm Annebaba23 kalp atış hızı artıyor onun farkındayım ben ama bu çok farklı rahatsız edici bişey
Busra-erden Ben 38. Haftadayım hala var özellikle sabahları oluyor kardiyolojiye gözüktüm başlarında olabilecegini çay kahve vs uzak durmam gerektigini söyledi
Konul95 Benim hamileliğim boyunca çarpıntım hep 100 - 110 oldu inmedi hiç doktora dediğimde ilaç yazdı ama faydasın görmedim açıkcası :)
Emineyavuz_53 Ydnhld bebeğe de kan pompalıyor ve hamileyken kan artışı oluyor o nedenle her gebede oluyir aşırı rahatsız ediyorsa gozukun tabi
Durununannesi46 Ydnhld ben de 8.haftadan itibaren oldu. Doktorum kan testlerimde tsh değerlerime baktı. Tiroitlerim düşük geldi. İlaç başladık ve kalp çarpıntım bitti çok şükür. Sabaha kadar uyuyamıyordum ilaçtan önce. Sanki kalbim patlayacak ağzımdan çıkacak gibiydi