sena-c Merhaba arkadaşlar. Pendik Medipol Hastanesi’nde eşler doğuma girebiliyor mu? Bilgi sahibi olan var mı acaba?
Bgz_2105 Hangi doktora gidiyorsunuz 🤗 2 tane normal doğum yaptım aynı hastanede aynı doktorda hiç bir sıkıntı yaşamadım yalnız çok uzak olduğu için gitmek istemedim gitmediğim için pişman olur muyum diye düşünüyorum da
HilCann esraizmirli arkadasim onda dogum yapmis kizi mahfetmis yanina dahi ugramamis falan iyi seyler duymadim o dr için ben de Emine hanima gidiyorum ve cok severek gidiyorum :)
Bgz_2105 Ben de pendik medipol ile ilgili açılan post var mı diye bakınıyordum benim doktorum mine fisun Ergül normal doğum sürecini merak ediyorum
esraizmirli Ela532 ben memnundum zorunlu sezeryan olmak durumunda kaldım bebeğim kanala giremediği için ama çok şükür 3. Gün her işimi kendim yapabiliyordum ☺️
Ela532 esraizmirli ekstradan birsey aldın mı peki canım ağrılar için epidural veya ağrı pompası falan varmış o hastanede çok merak ediyorum beni neler bekliyor
caglanurr Kubra2267 benim eşimi doğum katına aldılar virüsten dolayı doğuma almıyorlarmış önceden alıyorlarmış
esraizmirli HilCann benim yanıma uğradı 3 sefer valla ben çok memnun kaldım tercih meselesi tabiki yani beklentilere bağlı ☺️
HilCann sena-c bende yarin yani bugun cati muayenesine gidicem stres yaptim yaa :( gidince bu soruyu soracaktim almiyorlar miymis? :( birde dogum fotografcisi icin birturlu konusamadim orada konusan vae mi acaba?
sena-c esraizmirli Evet çok ilgili davranıyor Saadet hanım, güven veriyor bana. Şu anlık iyiyiz bir problem yaşamadık hiç. İnşallah doğumum da kolay geçer normal doğum düşünüyorum. 🤗