Irem13 Basenlerim var çok kilo almak istemiyorum. Şuan tahminimce 62 kg yum. 5 haftalık hamileyimm 🙈 inşallah çok kilo almamm bebeğim alsın ama sadece
leylo29 Irem13 Ay canım bnımde basen var ıns cok şışmem ya 52 kıloyla hamıle oldugumu ogrendım suan 4 ayına gırıyoz 56 olmusum ama basenlerı neytcez ıns daha kotu kılo almam ☺️yavruma yarasın o kilo alsın
Emineekyl Irem13 bende 62 kiloyla hamile kaldım canım şuan 19. Haftaliğim 2 kilo falan aldım çok almadım bulantidan yiyemedim pek sende dikkat edersen çok almazsın inşallah ekmek yememeye çalış
Ayseq Irem13 bende almak istemeyenlerdenim az yemeye bakın aralarda meyve yiyin ben de kilolu kaldım 75 le şuan 21 haftayım 5 kilo aldım doktorum iyi gidiyosun dedi alma dedi inş hedefim 10kg alıp hamileliği bitirmek 🥰💕💕
Ufuk Bende çok basenligim ama çok kilo alıyorum 68 kiloyum bebisimde 1.200 grm di ama şimdi bilmiyorum
Emineekyl Irem13 korkma sen sağlıklı şeyler yemeye çalış meyve bol mesala sebze falan sen yinede ye kusarsanda bişey olmaz yine alır besini bebek
Semy Irem13 62 kilo ile hamile kaldım bende ve boyumda 63 , hiç mide bulantım falan olmamıştı kilo vermedim hiç. Hamilelikten önce beslendiğim gibi besleniyorum hala. Şuan tam 30 haftalığım 3 kilo aldım. Bol bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorum ♥️