nesshe Bursada önerebileceğiniz hem iyi olup hem ücret konusunda abartı olmayan doktorlar hakkında bilgisi olan ?
kayraninannesii nesshe embiye Yılmaz şimdi yanından geliyorum bende ilk kez gittim cok memnum kaldım ☺️
Ebrusnhzl nesshe rabia nizam biraz tuzlu gelebilir ama çok ilgili bir doktor 35haftalık hamileyim bir kez olsun sorularımı cvpsız bırakmadı hatta ben sormadan kendisi söyledi direk muayene ücretide 300lira☺️
MrsMavis nesshe esentepe hastanesi kadın doğum uzmanı neşe kaplan Karakaş çok memnunum kendisinden güler yüzlü sıcak kanlı siz sormadan o size söylüyor sorularınızı güler yüzle cevaplıyor 🥰
nesshe AnayimBenAna_ hastanenin ücretleri nerdeyse özel muayanehanesi olan doktorlarla aynı ama ,Songül yapıcı ismini çok duydum bende
AnayimBenAna_ nesshe evet muayene ücreti 235 tl Songül hanımın doğumda 4000 tl gibi bir fiyata geliyor
kayraninannesii nesshe kendisi doruktan ayrıldı kendine klinik açmış. Bursa Büyükşehir belediyesinin karşısında tüze plazada. İnstagram adresi var embiye Yılmaz ordan bulabilirsiniz muayene ücreti 150₺
esinnnnn1 nesshe Faruk bey 300 Serbulent bey 500 İkiside gerçekten bu işin uzmanı benim çok ciddi sıkıntılarım olduğu için aylarca araştırıp en son bu doktora karar verdim.ikisindede deva bulan çok insan var
birseny esinnnnn1 benim doktorum da Serbülent bey . Tüp bebek oldu 29+3 üz ama yaşamadığımız sıkıntı kalmadı . Gecen hafta serklaj oldum şimdi sürekli yatıyorum ve doktor evimize geliyor . Sürekli pışpışlayacak bir doktor değilde 24 saat ulaşabileceğiniz işinde en iyisi çok net ve bütün riskleri ortadan kaldırmak için tüm Bursa’nın başvurduğu bir doktor arıyorsanız öneririm . Biraz mizacı serttir gereksiz gördüğü şeyleri söylemez ama hastaneye yattığımızda cumartesi gece 12 de pazar sabah 7 de öğlen 12 de gelip muayene eden doktor zaman kavramı bayram kavramı yok .
Berrasirin kayraninannesii merhaba canim bende bursada yasiyorum doktor arayisindayim..embiye hanim dogum ucreti ne kadar bilginiz var mi ?
Momyyy16 birseny canim ablamda oraya gitmişti soranus tup bebek merkezi degilmi serbulnet bey cok ilgili hakiketen ama muayne ücretleri yuksek ve dogumdads cok aliyor
Gamzeozbek-1 nesshe faruk dinçsahin kesinlikle öneririm muayne ücreti 300 tl hem ilgili hem bilgili bi doktor verdiği tedavilere gözüm kapalı hep güvendim hala da öyle şuan doğumuma da az kaldı
EceDrn Gamzeozbek-1 merhaba bende Faruk beye gidiyorum doğum için hangi hastaneye karar verdiniz acaba belli mi
kayraninannesii Berrasirin dorukta yada hayat hastenesinde yaptırıyor sanırım arkadaşım hastag hastanesinde yaptı doktoru da embiye hanımdı 4 buçuk tutmuş