Kardeslerim ablalarim her kadin gibi hamile kalmak isteyen anne adaylarimiza tecrube mi anlatmak istedim belki yardimim dokunur hemen basliyorum… 12 eylul 2020 de dugunum oldu ve esimle evimize yerlestik evlenirken cok sorunlar yasadim kaynanam kayinbabam gorumcem hep bi sorun yarattilar hep agladim hep stres icindeydim evime gecmis olsam bile bunlari atlatamiyodum panik atak olusmustu bende bazen durup durup agliyodum esime gidicem diye tutturuyodum bosucam seni diyodum hic kolay seyler atlatmadim her neyse yani stresten once uzak durmaniz lazimm en buyuk etken diye dusunuyorum.. 3-4 ay denedik olmadi hayit otu ictim testere disli aslan pencesi ictim sogan kuru yaptim hepsi iyi geldi bana ama hamile kalamadim sonra hsg cektirmeye karar verdim sag tupum hafif tikaliydi bi sorun teskil etmezdi ama actigini soyledi doktorum o ay da olmadi cunku kaynanam basimizdan eksilmedi sagolsun oldugu gibi de kavgasi da eksik olmazdi.. sonra kaynanam gorumceydi hasta oldugu icin yilbasinda onlara gittik ve esimle cocuk dusundugumuzu biliyorlar bunu esimde biliyor ama yine de oraya goturdu beni tam da yumurtalama zamanimda cok utanarak soyluyorum buyuk israrlar sonucu orada denedik bir kere esim hep beni boyle rezil etti hakkim haram olsun hepsine neyse zaten tutmadi 1 ay sonra ben aileme gittim ve kardesim kalp krizi riskinden yogun bakimda yatti kasik agriyordu oyle boyle degil acile kadin doguma gittim meger yumurtam catlamamis kist olmus 4 cm adetle attim sukur yine olmamisti evime gittim ovu. Testi denedim kaynanam yine bizdeydi kavga stres derken esim hep is den yorgun geldi uyudu ve biliyodu da test yaptigimi bugun yapmamiz lazim dedigim halde uyudu yine olmadi derken ben artik esime doktora git demeye basladim kolu kopsa gitcek adam degil esim hep gecistirdi beni izin de gitcem vs vs ramazan ayi geldi ve kimyasal gebelik gecirdim ve ben istemedim artik yine kasiklarim agriyodu meger enfeksiyon+mantar cikti esime de bana da ilac verildi tasindik tatile gittik geldik eve hala agrim vardi kendi doktoruma gittim ozele yumurtan sismis dedi ultrasondan gosterdi dedim hocam enfeksiyon vardi bakti evet var dedi ilac verdi 10 tane hap aklimda hic yok gebelik enfeksiyon var bende diyorum bayram da kaynanam gile gittik geldik 29 temmuzda test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim 31 temmuzda da esim sperm testi verecekti hem de ikimiz de sasirdik kisaca hanimlar enfeksiyondan miydi stres den miydi neyden oldugunu bilmiyorum ama sonunda bende anne olabilcegim cok sukur 11 haftalik olduk kaynanam gorumcem vs hepsi beddua etmisti bana cocugun olmaz ustune kuma getircem 10 tane beben olsun bosattircam diye cok sıkıntılar yasadim hepsini Allaha havale ediyorum esim de dahil neyse diyorum olsun esim iyi biri aldatmasi yok ilgisizligi yok buna sukrediyorum Allah buyuk sabredin enfeksiyona dikkat edin baya etken oldugunu dusunuyorum stres den uzak durun kafaniza takmayin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ❣