Medihaaaligiray Şekerim aclık 110 tokluk 250 170 arası böyle olup sağlıklı doğuran var mı nasıl oldu doğumlarınız kızlar sezeryan mı normal mi 🤨😑
Kevsersepettttt Medihaaaligiray şeker olunca bebekte her hangi bi problem oluyor mu acaba bende merak ediyorum burda bekleyeyim
Kevsersepettttt goflak anldım canm peki sağlık sorunu gibi bir şey oluyor mu şekerim Yok her ay açlık tokluk baktırıyorum ama meyve hergün muz karpuz armut havuç ve ballı süt bide iki tane incir basende pekmez çıkar die korkuyorum 30 haftalığım
goflak Kevsersepettttt canim sekerin yoksa yemende sıkıntı olmaz zaten ama fazla abartma meyve yerken 😊😊 ben hem devlete hem ozele gidiyorum. 140ı gecerse bebekte ani kalp durmasi olur demisti korkuma gecelerce uyuyamadim. Diyet yapiyorum herseyden uzak kaldim 😆
Nzlefe Açlık normal ama tokluk çok yüksek çıkmış benim 145 olunca bile doktorum kızıyor insülin kullanıyorum hep ölçüm yapıyorum diyetisyen veya iç hast muhakkak görün derim
goflak Nzlefe canim aclik 90ı gecmicek bende surekli olcum yapiyorum. Senin degerlerin nasil ? Diyete uyabiliyor musun yada kacamak falan yapiyor musun 😊
Nzlefe goflak kaçamak yapıyorum tabiki de😃😃 iğne yapıyorum ben açlık maç 104 tokluk 120-130larda ama doktorum iyi diyor normal aslında bu değerler 5 farklı doktora sordum