morsumbul Normalde 5 haftalık hamile olmam lazım bu gün kan aldı doktor hcg 1206.85 çıkmış ama keseye dair en ufak bir şey görmedi geçen hafta hcg 7.88 idi hamilesin diyemedi doktor cumaya randevu verdi çok karnım agrıyor böyle bir süreç yaşayan varmı
Rmystha morsumbul canım benimde görünmedi henüz cuma günü test verdim 242 çıktı pazartesi verdim 757 çıktı gözükmesi için 1000-1500 olması lazım dedi cuma günü tekrar gideceğim ama benimde ağrım var ve kahverengi kanamam var dış gebelik mi değil mi cuma günü anlıcaz sanırım kesenin gözükmesine bağlı
Prensesiminyolculugu morsumbul iyide senin ki geç görünen kese sayılmaz ki benim beta 9000 lerdeydi ve alttan bakarak gördü doktor düşün canım ve hiç kendini üzme gayet iyi çıkmış beta
morsumbul Adetim 5 gün geçti kızımda 3 gün geçti testten direk hamileliğimi ögrenmiş tik kan testinden 2 gün sonrada kesmeyi görmüştü karnımdan hemde biraz tedirginim
Hilal5761 morsumbul aynısı bendede oldu 6 haftalık olduğunda göründü canım korkma 7 haftaliga kadar geç döllenme olabiliyo korkma içini ferah tut stres yapma doktor ama öyle demişti strese girme
ENK Seyma93 kuzum benimde kan değerim 55 iki gün sonra 114.90 çıktı dört gün sonra da 404.20 çıktı nasıl sizce
morsumbul Rmystha doktor hiç kese görmedi dış gebelik ihtimalini düşünmedim dedi ama gebersin yada olabilir de demedi üzüldüm 😔
Seyma93 morsumbul benim arkadaşım geç döllenmeydi. Adetine bir hafta kala korumasız tek ilişkide oldu. 8 haftalıkken kese boş diyip almaya bile kalktılar. Düşsün diye ilaç yazdılar. Yani hafta olarak biraz geriden geliyorlar. Şimdi maşallah 7 aylık çok tatlı bir oğlu var. Bu gayet normal korkmayın
Rmystha morsumbul banada net bişey demedi kuzum üzülme. Olumlu düşünmeye çalış en azından senin kahverengi kanaman vs yok o şekilde düşün.
morsumbul Rmystha evet yüksek çıkmasına rağmen göremedi 1 gün daha geçsin bakalım ne diyecek umarım görür 🤲
morsumbul Hilal5761 inşallah dün baya içimde sıkıntı korku vardı bu gün biraz daha rahatladım hayırlısı olur inşallah
morsumbul Prensesiminyolculugu yani 1000 üzeri görebiliyorlar diye biliyorum kızımda öyle olmuştu birde sanki doktor bir durumdan tedirgin oldu ama bana söylemedi gibi hissettim o yüzden biraz telaşlamdım
ENK Seyma93 teşekkürler kuzum banada artış iyi gibi geldi inşallah keseyi bebeği görürüm 1500 kere gelir değerim sağlıklı bir şekilde doktor çok yavaş ilerliyor diyip korkutuyor gerçekten pekte memnun kalmadım zorunlu olduğum için gidiyorum yakınımda başka doktor yok perşembe tekrar kan istedi vercem sonucu alıp başka doktora gitcem artık ama sizin mesajlarinizlada içimi ferah tutuyorum Rabbım en hayırlısını eylesin