ogrencianne35 Busra2013 ben lcw dan aldım bi gecelik bi pijama takımı doğum sonrası hemen gecelik giydim önü düğmeli almıştım pijama da önü düğmeli
KadersizMelek Milkshakee 26+4deyim daha canım var baya bi hayırlısı ile günler geçsin de kurtulalım hepimiz inşallah 🤲🏻🤲🏻 Cinsiyet nedir sizin 🥰
sevdaozarslansevinc Tugbaysma bugün doğum yaptım ben canım ihtiyacım olanin aslında etekli gecelik oldugunu anladım çok pişman oldum almadığıma. Doğum öncesi de sonrası da sürekli kontrol için pijama giy çıkar çok zor oluyor gecelik büyük kolaylık olurdu.
Ozlem1995 annesi_ ben iki takım aldım ikisini de normal pijama takımı aldım bir beden buyuk aldım sadece rahat etmek için. Sonra da giyeceğim
annesi_ mathildaa banada normal pijama takımı al dediler lohusa takımı alma dediler çünkü 1 gece giyicem sonradan evde giymek için hamile gibi lohusa takım mı giyicem 1beden büyük alırım yani öyle olur anca normal alıcam artık bilmiyorum napıcam
mathildaa annesi_ bende öyle yapicam sanirim. Omden düğmeli 1 beden büyük alicam dogumdan sonra onu giyerim. Ama göbeğimle sigabilecegim bi tane de elbise alirim diyorum sanci çekerken vs vs kontroller için pantolon zor olur giy cikar
Fyzzz annesi_ olur tabiki neden olmasin nasil rahat edecekseniz en dogrusu o tabiki onden dugmeli rahat emzireceginiz normal pijama takimlarida cok rahat is gorur
mathildaa Mltm07 normale göre 1 beden buyuk alsak yeter herhalde. Bi tane de elbise almak lazım ya sanci çekerken vs