AseLenaMom Kızlar merhaba 36+5 haftalığım 🌸 az önce afedersiniz wc gittim kalktım peçeteyle temizlerken nerdeyse avuç dokusu akıntı geldi bi anda ilk defa oldu böyle çok korktum bu neydi böyle başına gelen var mı ??
Jasmineeee123 AseLenaMom son zamanlaırmda benımde olmuştu su geldı sandım korktum ama dogum yakın dedı dr oylede oldu 1 hafta sonra doğum yaptım
AseLenaMom Jasmineeee123 Benim haftaya perşembe doğumum var zaten çok korktum bir anda boşaldı resmen kalbim çıkıcaktı 🥺🥺🥺
AseLenaMom Zehra9616 O neeeeee oluyor kalbim çıkıcaktı haftaya perşembe doğumum var ama doktor her an suyun Ya da nişanın gelebilir dedi herhangi bir kan yoktu ama çok korktum Ya 🥺
Jasmineeee123 AseLenaMom yok yok korkma ya son zamanlarda oluyo içini ferah tut bak ztn yakınmış doğumun
Yaseminkosemen https://resimyukle.io/r/PtxRHobp1W Hanımlar merhaba bende 37+5 gebeyim sabah eşimi işe geçirirken bişey geldi gibi hissettim tuvalete gittim akıntı değil yani sıvı su gibi bişey Akıntıdır dedim çok ciddiye almadım geçen akşam da aynı sekilde gelmişti çünkü. Biraz yattım kalktım oturma odasına koltuğa oturunca oturduğum yer bu şekilde ıslanmış. Normal akıntıdan bu şekilde ıslanmak olur mu yoksa az az su mu geliyorutfen birşey söyleyin 😔
AseLenaMom Yaseminkosemen Valla bir fikrim yok ilk gebeliğim ama akıntı bu şekilde olmuyo ya çok mu terledin desem havanın sıcaklığı artık kalmadı 🤷🏻♀️ Bi doktorunla görüş istersen
Yaseminkosemen AseLenaMom Ozel hastaneye gidiyorum doktorum biraz ters ona da sormaya çekiniyorum 😔 cuma kontrolüm var ama hani su az az geliyorsa bebeğe zarar verir mi endiseleniyorum bi yandan da bilemedim ne yapsam
AseLenaMom Yaseminkosemen Önemli ama bu durum sızıntı şeklinde su geliyor olabilir bebek susuz kalırsa oksijensiz kalır Allah korusun 🥺
AseLenaMom Merve003 Doğum başladığı anlamına gelen bi akıntı rahim ağzı açıldığı bebeğin geleceği anlamına gelir
AseLenaMom Jasmineeee123 bu akıntı geldikten 1 hafta sonra mı doğum yaptınız ? Bu doğum belirtisi ozaman
Yasemin68 20 haftalık hamileyim benden de o şekilde resmen bir avuç dolusu şeklinde yoğun akıntı geldi sabah doktora gidicem neden olabilir ki