Arkadaşlar merhaba bana kendi doktorum ayrıntılı ultrason sonucu rahim damarlarında direnç çıkmasından dolayı corasprin vermişti ben de başka bir doktor görüşü daha almak istedim dün Zeynep kamile gittim orda bi doktora durumu anlattım kendisi bana kızdı kafana göre neden kullanmadım birsürğ zaman kaybetmişsin dedi muayene etmek için ultrason masasına geçtim baktı çok şükür ki gelişimi geri kalmamış bundan sonra mutlaka kullan dedi. Ben de hocam siz de bir damarlara bakar mısınız direnç hala devam ediyor mu dedim o da önce bu cihaz çok eski o özelliği çalışmaz bakamam burda dedi. Sonra aradan zaman geçti neyse bi bakalım dedi yanında öğrenci vardı ultrasonla o bakıyordu zaten damarların olduğu kışımı gösterdi evet buraya bak ölç dedi sonra uğultulu bir ses çıktı evet bozuk kapat dedi ölçemediler yani. Benim aklıma şu takıldı doppler özelliğini açtı direnci ölçmek için ama belli ki makinenin doppleri bozuktu denemek için bile açmış olsa bebeğe bozuk sinyal gitti sonuçta acaba bebeğime zarar gelmiş midir?